Ελλάδα

Κηφισίας: Σοβαρό τροχαίο με τραυματίες

Κηφισίας: Σοβαρό τροχαίο με τραυματίες
Κηφισίας: Το απίστευτο τροχαίο δυστύχημα είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματίες. Επίσης, συνέπεια του ατυχήματος ήταν να προκληθεί μποτιλιάρισμα.

Νέο τροχαίο δυστύχημα έλαβε χώρα, υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, το μεσημέρι του Σαββάτου (26.06.2021) στην άνοδο της Κηφισίας. Από τη σφοδρότατη σύγκρουση υπάρχουν τραυματίες. Υπενθυμίζουμε πως προ ολίγων ημερών η Τροχαία ανακοίνωσε νέες ποινές για παραβάσεις του ΚΟΚ.

Στο τροχαίο εμπλέκονται τρία αυτοκίνητα και έγινε λίγο μετά το «Δαχτυλίδι», στο ρεύμα της Κηφισίας προς την Κηφισιά, στη συμβολή της με τη Σωρού.

Λόγω του τροχαίου έκλεισαν η μεσαία και η δεξιά λωρίδα της Κηφισίας και προκλήθηκε μποτιλιάρισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οδηγός ενός εκ των οχημάτων που ενεπλάκησαν, για άγνωστους λόγους, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, ντελαπάρισε και συγκρούστηκε με άλλα δύο οχήματα.

Κηφισίας

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τη μία από τις γυναίκες στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα αυτή είναι έγκυος. Από το περιστατικό τραυματίστηκαν άλλες 2 γυναίκες ενώ με βάση ενημέρωση της Πυροσβεστικής, από ένα από τα οχήματα απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της μία γυναίκα.

Eνέργειες σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος έχει εκδώσει η Ελληνική Αστυνομία – Τι κάνουμε σε ένα τροχαίο ατύχημα:

Δείτε τι ορίζει ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας σε αυτήν την περίπτωση.

Αν συμβεί ένα οδικό τροχαίο ατύχημα ο οδηγός που εμπλέκεται σε αυτό θα πρέπει να κάνει τα εξής παρακάτω:

  • Να σταματήσει αμέσως στον τόπο του ατυχήματος, χωρίς όμως να δημιουργήσει πρόσθετους κινδύνους στην κυκλοφορία.
  • Να λάβει μέτρα κυκλοφοριακής ασφάλειας και να ειδοποιήσει την πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή.
  • Να ανταλλάξει τα στοιχεία της ταυτότητάς του, καθώς και κάθε χρήσιμη πληροφορία. Σε περίπτωση μόνον υλικών ζημιών και όταν ο ζημιωθείς δεν είναι παρών, πρέπει μέσα σε 24 ώρες να τον ενημερώσει για όλες τις σχετικές πληροφορίες με τον πιο κατάλληλο τρόπο ή μέσω του πλησιέστερου Αστυνομικού Τμήματος.

Επίσης, σύμφωνα με τις οδηγίες της Ελληνικής Αστυνομίας, αν από το Τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε θάνατος ή σωματική βλάβη, κάθε οδηγός και οποιοσδήποτε άλλος που ενεπλάκη θα πρέπει να κάνει τα εξής παρακάτω:

  • Να προσφέρει την αναγκαία βοήθεια και συμπαράσταση στους παθόντες.
  • Να ειδοποιήσει την πλησιέστερη αστυνομική αρχή και να παραμείνει στον τόπο του ατυχήματος έως ότου φθάσουν εκεί οι αρμόδιες αρχές.
  • Να εμποδίσει οποιαδήποτε μεταβολή των στοιχείων (μετακίνηση οχημάτων, εξαρτημάτων κ.α) στον τόπο του ατυχήματος, που θα μπορούσε να δυσχεράνει το έργο της Αστυνομίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments