Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Η Κάρολαϊν ήθελε να φύγει από το Νοέμβριο

Γλυκά Νερά: Η Κάρολαϊν ήθελε να φύγει από το Νοέμβριο
Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση.

Η δικηγόρος της συμβούλου ψυχικής υγείας της άτυχης 20χρονης Κάρολαϊν, Ελένης Μυλωνοπούλου, Σταματία Μάρκου. η οποία έδωσε νέες πτυχές γύρω από το φονικό στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε τη χώρα.

Την ίδια ώρα ήρθε στο φως ένα κρυφό ημερολόγιο της Κάρολαϊν, στο οποίο αποκαλούσε επικίνδυνο τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Γλυκά Νερά: Έψαχνε σπίτι για να φύγει η Κάρολαϊν

Διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα κοντά στο Σύνταγμα, έψαχνε η 20χρονη Κάρολαϊν που δολοφονήθηκε άγρια από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, όπως αποκάλυψε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η συνήγορος της Ελένης Μυλωνοπούλου, συμβούλου ψυχικής υγείας του ζευγαριού. Ήθελε να τον εγκαταλείψει από τον Νοέμβριο και να βρει μια κατοικία κοντά στη σχολή μαγειρικής στην οποία και σκόπευε να φοιτήσει.

Γλυκά Νερά

Η Κάρολαϊν είχε αποκαλύψει στη σύμβουλο ότι η σχέση είχε φτάσει σε τέλμα, ότι φοβόταν πάρα πολύ τον Αναγνωστόπουλο και της ζητούσε συμβουλές πώς να διαχειριστεί το πρόβλημα αυτό. Η σύμβουλος ψυχικής υγείας εκτιμά επίσης ότι μήνυμα που έλαβε από την Καρολάιν για να διακόψουν τις συνεδρίες δεν είναι διόλου απίθανο να είχε σταλεί από τον ίδιο τον δολοφοόνο, τόνισε η κ. Μάρκου. Η κα Μυλωνοπούλου προέτρεψε την Κάρολαϊν να μιλήσει με τη μητέρα της αλλά εκείνη αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν θέλει να την απογοητεύσει. Όπως πρόσθεσε η 20χρονη είχε αντιληφθεί ότι είχε κάνει μια λάθος επιλογή και προσπαθούσε να βρει διέξοδο.

Γλυκά Νερά: Αποκαλύψεις σε κρυφό ημερολόγιο της Κάρολαϊν

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, καθώς βρέθηκε ένα κρυφό και κωδικοποιημένο ημερολόγιο της Κάρολαιν, το οποίο ήταν θαμμένο κάτω από στοίβα από κουτιά παπουτσιών στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά. Γλυκά Νερά

«Βρήκαν το ημερολόγιο της Κάρολαϊν Κράουτς» στον πάτο ενός ντουλαπιού, κρυμμένο κάτω από πολλά κουτιά παπουτσιών, μετά τη δολοφονία της». Και δεν είναι μόνο το κρυφό ημερολόγιο που έρχεται στο φως αλλά κυρίως τα όσα έγραφε η άτυχη Κάρολαϊν για τον σύζυγό της, τον συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. «Ο μοναδικός άνδρας από τον οποίο θα μπορούσε να κρύβει το ημερολόγιο θα ήταν ο άνδρας της» ανέφερε αστυνομική πηγή. «Είχε κάθε λόγο να το κρατά μακριά από τον Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο, τον πιλότο ελικοπτέρων που παντρεύτηκε πριν από δυο χρόνια και ο οποίος πλέον έχει ομολογήσει πως δολοφόνησε τη σύζυγό του σε μια υπόθεση που σόκαρε τη χώρα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments