Ελλάδα

Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς στα Σπάτα

Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς στα Σπάτα
Σπάτα: Δυστύχημα με δύο νεκρούς σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Κυριακής 27/6 στην Τροχαία και την Πυροσβεστική για τροχαίο, όταν ένα επαγγελματικό ΙΧ εξετράπη της πορείας του στα Σπάτα, στη λεωφόρο Καραμανλή. Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε χθες και στη Λεωφώρο Κηφισίας.

Σπάτα: Τι αναφέρει ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το όχημα εξετράπη της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και ανετράπη σε οικόπεδο δίπλα από τον δρόμο. Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε και έσπευσε άμεσα στο σημείο όμως ήταν ήδη αργά για τους επιβαίνοντας. Η Προσβεστική προχώρησε στον απεγκλωβισμό των σωρών τους  από τα συντρίμμια τους οχήματος.

«Χωρίς τις αισθήσεις τους απεγκλωβίστηκαν 2 άτομα από ΕΙΧ όχημα, συνεπεία εκτροπής του στη Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή στον δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος Αττικής. Επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 4 οχήματα», αναφέρει η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής.

Το τροχαίο στην Κηφισίας

Νέο τροχαίο δυστύχημα έλαβε χώρα, το μεσημέρι του Σαββάτου (26.06.2021) στην άνοδο της Κηφισίας. Λόγω του τροχαίου έκλεισαν η μεσαία και η δεξιά λωρίδα της Κηφισίας και προκλήθηκε μποτιλιάρισμα. Σπάτα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οδηγός ενός εκ των οχημάτων που ενεπλάκησαν, για άγνωστους λόγους, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, ντελαπάρισε και συγκρούστηκε με άλλα δύο οχήματα. Κηφισίας Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τη μία από τις γυναίκες στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα αυτή είναι έγκυος. Από το περιστατικό τραυματίστηκαν άλλες 2 γυναίκες ενώ με βάση ενημέρωση της Πυροσβεστικής, από ένα από τα οχήματα απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της μία γυναίκα.

Οδηγίες σε περίπτωση τροχαίου

Αν συμβεί ένα οδικό τροχαίο ατύχημα ο οδηγός που εμπλέκεται σε αυτό θα πρέπει να κάνει τα εξής παρακάτω:

  • Να σταματήσει αμέσως στον τόπο του ατυχήματος, χωρίς όμως να δημιουργήσει πρόσθετους κινδύνους στην κυκλοφορία.
  • Να λάβει μέτρα κυκλοφοριακής ασφάλειας και να ειδοποιήσει την πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή.
  • Να ανταλλάξει τα στοιχεία της ταυτότητάς του, καθώς και κάθε χρήσιμη πληροφορία. Σε περίπτωση μόνον υλικών ζημιών και όταν ο ζημιωθείς δεν είναι παρών, πρέπει μέσα σε 24 ώρες να τον ενημερώσει για όλες τις σχετικές πληροφορίες με τον πιο κατάλληλο τρόπο ή μέσω του πλησιέστερου Αστυνομικού Τμήματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments