Lifestyle

ΈΞαλλος ο Τσαλίκης με τον ΣΚΑΙ

ΈΞαλλος ο Τσαλίκης με τον ΣΚΑΙ
Γιώργος Τσαλίκης: Ο δημοφιλής τραγουδιστής είναι έξαλλος και στρέφεται δικαστικά εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ».

Στη Δικαιοσύνη εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ» θα αναγκαστεί να προσφύγει ο Γιώργος Τσαλίκης , λόγω της απόφασης του καναλιού να ακυρώσει το συμβόλαιό του για την παρουσίαση του ριάλιτι «Big Brother». Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Τσαλίκης πριν από μερικές μέρες είχε ανακοινώσει σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ότι θα είναι ο παρουσιαστής του Big Brother, κάτι που δεν είχε ανακοινώσει ο σταθμός.

Οι δηλώσεις του τραγουδιστή

«Ξέρω ότι θα δικαιωθώ γιατί ξέρω ότι έχω δίκιο και περιμένω αυτή τη στιγμή. Δεν είμαι άνθρωπος που αγαπώ τις αγωγές, δεν αγαπώ τις εντάσεις, δεν αγαπώ τα δικαστήρια, αλλά μερικές φορές πρέπει να ακολουθούμε τη νομική οδό για να βρίσκουμε το δίκιο μας, όταν μας αδικούν με τόσο άκομψο και τόσο κατάφορο τρόπο» δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό». Γιώργος Τσαλίκης

«Θα το πάω μέχρι τέλους και επειδή θα δικαιωθώ, αυτά τα στελέχη που κάνουν ότι τους καπνίσει, που δεν σέβονται κανέναν, πρέπει να μάθουν την επόμενη φορά στον επόμενο Τσαλίκη να είναι πιο προσεκτικοί. Θα το πάρουν το μάθημα, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γλιτώσουν. Καμία περίπτωση», πρόσθεσε δείχνοντας τις προθέσεις του.

Γιώργος Τσαλίκης: «Δεν μου έκαναν καμία αντιπρόταση»

Παράλληλα, ο καλλιτέχνης ανέφερε ότι δεν του έγινε καμία αντιπρόταση από το κανάλι του Φαλήρου.

«Υπάρχουν κομμάτια του παζλ στην υπόθεση, τα οποία δεν γνωρίζετε ακόμα, αλλά θα τα μάθετε. Θα σας εξηγηθεί ακριβώς η αντίδρασή μου, για ποιο λόγο μίλησα και για ποιο λόγο αυτό που ισχυρίζεται το κανάλι του ΣΚΑΪ είναι κοροϊδία» σημείωσε με νόημα.

Τόνισε ότι είχε φτιάξει όλο του το πρόγραμμα μέχρι και τον Ιανουάριο, βασισμένο στις υποχρεώσεις που θα είχε στον τηλεοπτικό σταθμό καθώς επίσης και ότι για εκείνον η τηλεόραση είναι πάρεργο.

«Είναι οι πρώτες μέρες μετά από την αλλαγή στο πρόγραμμά μου λόγω του Big Brother. Ακόμη δεν έχω προλάβει να φτιάξω το πρόγραμμα και να δω τα πατήματά μου και πώς θα το κάνω. Είχα φτιάξει όλο μου το πρόγραμμά μου βασισμένο στις υποχρεώσεις μου στο κανάλι. Για μένα η τηλεόραση είναι ένα πάρεργο, δεν είναι η κύρια δουλειά μου. Την αγαπώ τη τηλεόραση και αν ξανακάνω τηλεόραση θα το κάνω όπως θα έκανα και το Big Brother, με πολλή πίστη και ενέργεια» κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments