Video

Τριαντάφυλλος: «Αυτή ήταν η χειρότερη στιγμή μου στο Survivor»

Τριαντάφυλλος: «Αυτή ήταν η χειρότερη στιγμή μου στο Survivor»
Τριαντάφυλλος: Ο τραγουδιστής μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά για την εμπειρία του στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Καλεσμένος στην εκπομπή «After Dark» με τον Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε ο Τριαντάφυλλος. Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor, μίλησε για το πως έζησε την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο, τα καλά και τα άσχημά της.

«Μου λέει ο κόσμος ότι ‘’σ’ αγαπάμε για αυτό που είσαι’’. Και αυτό με συγκινεί εμένα, μου δίνει δύναμη και με συγκινεί πάρα πολύ. Θέλω να πω, ρε παιδιά, εκεί σε εσάς έξω που μου στέλνετε κάποια μηνύματα που είναι πάρα πολλά για κακό πράγμα, απλά εγώ εύχομαι τα καλύτερα για την οικογένεια σας και για την υγεία σας. Τα καλύτερα σε όλους εσάς γιατί πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι και εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα. Μου έχουν στείλει μηνύματα να πάθω καρκίνο στα πλευρά, να πάθω αυτό και εκείνο. Δεν έχει σημασία, όμως, νομίζω πως ότι και να πουν αυτοί οι άνθρωποι πάνω απ’ όλα ότι είναι να πάθω θα το κρίνει μόνο ένας, ο Θεός».

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής μίλησε για τη χειρότερή του στιγμή στο Survivor αλλά και για το στοίχημα που τον έστειλε στον Άγιο Δομίνικο.

«Το παιδί μου με κάνει ότι θέλει. Η πιο δύσκολη μέρα μου στο Survivor ήταν 14 Απριλίου που είχε το παιδί μου γενέθλια και εγώ ήμουν στην καλύβα. Ούτε το φαγητό ήταν, ούτε οι συνθήκες» είπε.

«Αποφάσισα να πάω για ένα στοίχημα με τη Δήμητρα. Της είπα για την πρόταση και μου λέει δεν θα αντέξεις ούτε μια βδομάδα. Μου γύρισε το μυαλό και είπα θα πάω και μπορεί να λείψω 4-5 μήνες. Στις 2 μέρες έκλαιγα στην Ελευθερία και τον Άλεξ και έλεγα δώστε με, είπα η Δήμητρα έχει δίκιο. Η υγρασία και το ξύλο που κοιμάσαι κάτω είναι απίστευτο. Δεν περίμενα να είναι έτσι, έχασα 21 κιλά και όταν στην ένωση με είδα στον καθρέφτη είχα πει σε όλους θέλω να φύγω, φοβήθηκα», πρόσθεσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments