Video

Χανιά: Η στιγμή που μηχανή χτυπάει 10χρονο παιδί

Χανιά: Η στιγμή που μηχανή χτυπάει 10χρονο παιδί
Χανιά: Τη στιγμή που μηχανή χτυπάει ένα δεκάχρονο παιδί κατέγραψε κάμερα στα Χανιά.

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στα Χανιά, όπου ένα 10χρονο παρασύρθηκε από, μηχανή, περιστατικό που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας. Πρόκειται για ακόμη ένα δραματικό περιστατικό μέσα σε λίγες μέρες στα Χανιά, καθώς σήμερα είχαμε τη δολοφονία ενός κρατούμενου, από τον δολοφόνο του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Χανιά: Η στιγμή που η κάμερα καταγράφει το τροχαίο

Η σοκαριστική στιγμή της σύγκρουσης μηχανής με διερχόμενο παιδάκι. Οι εμπλεκόμενοι σέρνονται στην άσφαλτο και στη συνέχεια κάποιοι περαστικοί σπεύδουν να βοηθήσουν.  Ήταν 3 Ιουνίου, όταν σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στα Χανιά, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 10χρονου παιδιού.

Στο σημείο εκείνο υπήρχαν κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν το συμβάν και το zarpanews.gr εξασφάλισε το συγκλονιστικό βίντεο. Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, το παιδί κάποια στιγμή πάει να περάσει τον δρόμο και ακολουθεί η σύγκρουση με τη μηχανή. Οι εμπλεκόμενοι σέρνονται στην άσφαλτο και στη συνέχεια κάποιοι περαστικοί σπεύδουν να βοηθήσουν. Το παιδί στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά αν κρίνει κανείς από το βίντεο, γίνεται κατανοητό ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν πολύ χειρότερη κατάληξη.

Χανιά: Το περιστατικό με το δολοφόνο του Νίκου Σεργιανόπουλου

Ο δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου είναι αυτός που το Σάββατο σκότωσε ένα συγκρατούμενό του στις φυλακές της Αγιάς, στα Χανιά. Σύμφωνα με το zarpanews.gr το αιματηρό επεισόδιο έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, λίγο μετά τις 6, στις φυλακές όταν ένας άνδρας με καταγωγή από την Γεωργία – για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία – άρχισε να τσακώνεται άγρια με έναν συγκρατούμενό του, ο οποίος φέρεται και να τον χτύπησε με αυτοσχέδιο μαχαίρι στην καρδιά. Άμεσα στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Ωστόσο, δεν άντεξε και υπέκυψε στον βαρύ τραυματισμό του.

Χανιά

Δεκατρία χρόνια πέρασαν και ήταν σαν χθες, όταν η είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου έκανε το γύρο της Ελλάδας βυθίζοντας στον πόνο συγγενείς, φίλους και συναδέλφους του μεγάλου καλλιτέχνη. Εκείνο που έκανε ακόμη πιο τραγική την είδηση του θανάτου ήταν οι 21 μαχαιριές που είχε δεχθεί το θύμα από τον δράστη δείχνοντας το μίσος του για εκείνον. Ένα διαμέρισμα της οδού Μετεώρων ήταν το σημείο που ο γοητευτικός πρωταγωνιστής άφησε την τελευταία του πνοή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments