Ελλάδα

Φυλακές Αγιάς: Ο δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου σκότωσε συγκρατούμενό του

Φυλακές Αγιάς: Ο δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου σκότωσε συγκρατούμενό του
Φυλακές Αγιάς: Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στις φυλακές Αγιάς στα Χανιά, όπου ο δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου μαχαίρωσε συγκρατούμενό του.

Ο δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου είναι αυτός που το Σάββατο σκότωσε ένα συγκρατούμενό του στις φυλακές της Αγιάς, στα Χανιά.

Φυλακές Αγιάς: Τι συνέβη

Σύμφωνα με το zarpanews.gr το αιματηρό επεισόδιο έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, λίγο μετά τις 6, στις φυλακές όταν ένας άνδρας με καταγωγή από την Γεωργία – για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία – άρχισε να τσακώνεται άγρια με έναν συγκρατούμενό του, ο οποίος φέρεται και να τον χτύπησε με αυτοσχέδιο μαχαίρι στην καρδιά. Άμεσα στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Ωστόσο, δεν άντεξε και υπέκυψε στον βαρύ τραυματισμό του. Φυλακές Αγιάς

Η δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου

Δεκατρία χρόνια πέρασαν και ήταν σαν χθες, όταν η είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου έκανε το γύρο της Ελλάδας βυθίζοντας στον πόνο συγγενείς, φίλους και συναδέλφους του μεγάλου καλλιτέχνη. Εκείνο που έκανε ακόμη πιο τραγική την είδηση του θανάτου ήταν οι 21 μαχαιριές που είχε δεχθεί το θύμα από τον δράστη δείχνοντας το μίσος του για εκείνον. Ένα διαμέρισμα της οδού Μετεώρων ήταν το σημείο που ο γοητευτικός πρωταγωνιστής άφησε την τελευταία του πνοή.

Καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και απλός κόσμος έσπευσαν έγιναν ένα κουβάρι έξω από την γειτονιά του Νίκου Σεργιανόπουλου προσπαθώντας να μάθουν λεπτομέρειες για την στιγνή δολοφονία. Ποιός ήθελε να σκοτώσει τον αγαπητό Νίκο; Γιατί τέτοιος μίσος; Ήταν μερικά ερωτήματα που βασάνιζαν συγγενείς και φίλους για αρκετό καιρό.

Η οικιακή βοηθός που είχε ο Σεργιανόπουλος για να του φροντίζει το σπίτι ήταν εκείνη που ανοίγοντας την πόρτα του διαμερίσματος εντόπισε το άψυχο κορμί του. Οι φωνές αντίχοισαν σε ολόκληρη την γειτονιά. Αλλά βρήκε το κουράγιο παρά το αποτρόπαιο θέαμα να τηλεφωνήσει στις Αρχές. Η αστυνομία μπήκε στο σαλόνι του σπιτιού και ακόμη και οι έμπειροι αξιωματικοί λύγισαν μπροστά στην εικόνα. Ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς κείτονταν νεκρός έχοντας δεχθεί 21 μαχαιριές.

Ενάμιση μήνα περίπου μετά η αστυνομία εξιχνιάζει το στυγερό έγκλημα συλλαμβάνοντας τον 30χρονο, τότε, Γεωργιανό Ντέιβιντ Μουρτικνέλι, βάσει δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος και ομολόγησε πως διέπραξε το έγκλημα υπό την επήρεια κοκαΐνης και ενώ του ζητήθηκε να κάνει σεξ με τον ηθοποιό παρά τη θέλησή του. Ο δολοφόνος καταδικάζεται σε ισόβια κάθειρξη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments