Ελλάδα

Τροχαίο Μαρούσι: Μάχη για την ζωή της δίνει 27χρονη μητέρα

Τροχαίο Μαρούσι: Μάχη για την ζωή της δίνει 27χρονη μητέρα
Τροχαίο στο Μαρούσι: Κρίσιμες είναι οι ώρες για μία μητέρα που έχασε το παιδί της στο τροχαίο το περασμένο Σάββατο.

Κρίσιμες ώρες για 27χρονη μητέρα που ενεπλάκη σε ένα τροχαίο που έγινε στο Μαρούσι το προηγούμενο Σάββατο. Να θυμίσουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε σημειωθεί ένα τροχαίο στην Μαγνησία όπου ένας 27χρονος ακρωτηριάστηκε με την μηχανή. Ακόμη, η Εθνική Οδός είχε μείνει κλειστή λόγω τροχαίου ατυχήματος με 4 τραυματίες.

Πιο συγκεκριμένα, η 27χρονη μητέρα έχασε το παιδί της στο τροχαίο (ήταν 6 μηνών έγκυος). Η κοπέλα νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» και σύμφωνα με τους γιατρούς και το οικογενειακό της περιβάλλον, η κατάστασή της είναι μη αναστρέψιμη.

Το περιστατικό

Όλοι όσοι γνωρίζουν την άτυχη γυναίκα έχουν σοκαριστεί από το τραγικό παιχνίδι που της έπαιξε η μοίρα. Η 27χρονη διατηρεί ένα από τα πιο γνωστα bar restaurant στην Αράχωβα και περίμενε με χαρά να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό, το οποίο κυοφορούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι του Σαββάτου μια 22χρονη κοπέλα η οποία φέρεται να κατέβαινε τη Λεωφόρο Κηφισίας με κατεύθυνση προς το κέντρο, έχασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τον έλγχο του οχήματός της με αποτέλεσμα να μπει στο αντίθετο ρεύμα, στην άνοδο της Λεωφόρου και να συγκρουστεί σχεδόν μετωπικά με το όχημα της 27χρονης γυναίκας.

Eνέργειες σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος έχει εκδώσει η Ελληνική Αστυνομία – Τι κάνουμε σε ένα τροχαίο ατύχημα:

Δείτε τι ορίζει ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας σε αυτήν την περίπτωση

Αν συμβεί ένα οδικό τροχαίο ατύχημα ο οδηγός που εμπλέκεται σε αυτό θα πρέπει να κάνει τα εξής παρακάτω:

  • Να σταματήσει αμέσως στον τόπο του ατυχήματος, χωρίς όμως να δημιουργήσει πρόσθετους κινδύνους στην κυκλοφορία.
  • Να λάβει μέτρα κυκλοφοριακής ασφάλειας και να ειδοποιήσει την πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή
  • Να ανταλλάξει τα στοιχεία της ταυτότητάς του, καθώς και κάθε χρήσιμη πληροφορία. Σε περίπτωση μόνον υλικών ζημιών και όταν ο ζημιωθείς δεν είναι παρών, πρέπει μέσα σε 24 ώρες να τον ενημερώσει για όλες τις σχετικές πληροφορίες με τον πιο κατάλληλο τρόπο ή μέσω του πλησιέστερου Αστυνομικού Τμήματος.

Επίσης σύμφωνα με τις οδηγίες της Ελληνικής Αστυνομίας, αν από το Τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε θάνατος ή σωματική βλάβη, κάθε οδηγός και οποιοσδήποτε άλλος που ενεπλάκη θα πρέπει να κάνει τα εξής παρακάτω:

  • Να προσφέρει την αναγκαία βοήθεια και συμπαράσταση στους παθόντες.
  • Να ειδοποιήσει την πλησιέστερη αστυνομική αρχή και να παραμείνει στον τόπο του ατυχήματος έως ότου φθάσουν εκεί οι αρμόδιες αρχές.
  • Να εμποδίσει οποιαδήποτε μεταβολή των στοιχείων (μετακίνηση οχημάτων, εξαρτημάτων κ.α) στον τόπο του ατυχήματος, που θα μπορούσε να δυσχεράνει το έργο της Αστυνομίας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments