Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Έφτασε στην Αλόννησο η μικρή Λυδία

Γλυκά Νερά: Έφτασε στην Αλόννησο η μικρή Λυδία
Γλυκά Νερά: Μετά την απόφαση του εισαγγελέα, η οικογένεια της Καρολάιν έχει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, ενώ γιαγιά και εγγονή έφτασαν στην Αλόννησο.

Έπειτα από την απόφαση του Δικαστηρίου η επιμέλεια της μικρής Λυδίας θα ανήκει αποκλειστικά στην οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν. Έτσι, η μητέρα του δολοφόνου της 20χρονης, παρέδωσε, ως όφειλε, σήμερα το πρωί το 11 μηνών βρέφος στη μητέρα της Καρολάιν. Πριν από λίγο λοιπόν γιαγιά και εγγονή έφτασαν στην Αλόννησο. 

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τρίτης η μικρή Λυδία μαζί με τη μητέρα της Καρολάιν, η οποία πλέον μαζί με τον άνδρα της θα έχει την προσωρινή επιμέλεια της εγγονής της. Γιαγιά και εγγονή αφότου έφθασαν στο νησί, μπήκαν σε ένα ασημί αυτοκίνητο, και μαζί με μια καλή φίλη της κ. Σουζάν, την Δέσποινα, πήγαν απευθείας στο σπίτι της οικογένειας Κράουτς στο νησί.

Η απόφαση της εισαγγελίας

Σύμφωνα με την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων, οι γονείς του καθ΄ ομολογίαν συζυγοκτόνου, από τον οποίο αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα, θα μπορούν να τη βλέπουν 5 ημέρες τον μήνα από τις 10:00 έως τις 14:00, μόνο στην Αλόννησο. Εκεί όπου μεγάλωσε η μητέρα της, αλλά και εκεί που γνώρισε τον άνθρωπο που ερωτεύτηκε, αλλά της πήρε τη ζωή.

Και οι δύο πλευρές θέλησαν να αποφύγουν τις κάμερες για το καλό της μικρής Λυδίας, η τραγική ιστορία της οποίας συγκίνησε το πανελλήνιο, καθώς καταδικάστηκε από τον ίδιο της τον πατέρα να μεγαλώσει χωρίς τους γονείς της.

Μια μεγάλη αγκαλιά για τη μικρή Λυδία στην Αλόννησο

«Η απόφαση για την μικρή Λυδία είναι προσωρινή. Ας περιμένουμε και την οριστική. Δεν θα πρέπει το σπίτι της Σουζάνας να γίνει φυλακή για την μικρή Λυδία. Δηλαδή, εάν πολιορκείται καθημερινά το σπίτι από τηλεοράσεις και ρεπόρτερ και δεν μπορεί η Σουζάνα να βγάλει το παιδί μια βόλτα να αρχίσει να αναπνέει και να προσαρμόζεται στο περιβάλλον θα είναι λυπηρό» δήλωσε στο «Live News» η Χαρίκλεια Θεοδώρου, οικογενειακή φίλη της οικογένειας της Καρολάιν.

«Πρέπει να δημιουργηθεί ένα αίσθημα ασφάλειας. Θα την αγκαλιάσουμε όλοι στο νησί» πρόσθεσε η κ. Θεοδώρου. Στην Αλόννησο όλοι δείχνουν να έχουν συνειδητοποιήσει πλήρως το Γολγοθά που καλείται να ανέβει το αγγελούδι. Η μικρή Λυδία που πριν από λίγες μέρες έκλεισε ένα χρόνο ζωής, θα μεγαλώσει ορφανή από μητέρα και πρέπει να σταθεί δυνατή για να ξεπεράσει μια σειρά από δυσκολίες που αναπόφευκτα θα βρει μπροστά της. Γι’ αυτό όπως τονίζουν κάτοικοι του νησιού στο «Live News», είναι αποφασισμένοι να κάνουν όλοι ότι περνάει από το χέρι τους.

Η υποδοχή στην Αλόννησο

Από την πρώτη στιγμή οι κάτοικοι της Αλοννήσου ζητούσαν να δοθεί η επιμέλεια στην μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν, που στο πρόσωπο της εγγονής της, θα βλέπει για πάντα την κόρη που έχασε. Στην Αλόννησο, όλοι σκέφτονται πως η μικρή Λυδία θα κάνει τα ίδια βήματα στους δρόμους που περπάτησε η μητέρα της και θα εισπράξει την αγάπη όλων εκείνων που έκλαψαν για τον άδικο χαμό της.

Στο ίδιο σπίτι και πιθανότατα στο ίδιο σχολείο που έκανε φίλους και κέρδισε όλους τους καθηγητές με το ήθος και την απόδοσή της, η μητέρα της. Στα ίδια μέρη που η Καρολάιν κατάφερε να αφήσει το στίγμα της. Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η απόφαση για την επιμέλεια, οι κάτοικοι της Αλοννήσου έψαχναν τρόπο για να στείλουν ένα νέο μήνυμα συμπαράστασης στη μητέρα της Καρολάιν, που καλείται να αφήσει πίσω τον πόνο της απώλειας και να αφοσιωθεί στην εγγονή της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments