Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Στην οικογένεια της Καρολάιν η επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Γλυκά Νερά: Στην οικογένεια της Καρολάιν η επιμέλεια της μικρής Λυδίας
Γλυκά Νερά: Την επιμέλεια της κόρης της μικρής Λυδίας πήρε η οικογένεια της Καρολάιν.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Αμέσως μετά την προφυλάκιση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την δολοφονία της Καρολάιν, ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας. Η εισαγγελία αποφάσισε σήμερα (28.06) ότι η οικογένεια της Καρολάιν θα έχει την επιμέλεια του παιδιού.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εισαγγελική απόφαση αποφασίστηκε ότι η μικρή Λυδία, το βρέφος που έμεινε ορφανό μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, θα μείνει προσωρινά με την οικογένεια της μητέρας της. Παράλληλα, αφαιρέθηκε, προσωρινά, η γονική μέριμνα από τον 33χρονο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Η απόφαση της εισαγγελίας

Αύριο Τρίτη (29.06.2021), η μητέρα της Κάρολαϊν, της 20χρονης κοπέλας που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, θα έρθει στην Αθήνα για να πάρει το μωρό στην Αλόννησο, όπως μετέδωσε η εκπομπή Tlive στον Alpha με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Η Εισαγγελία Ανηλίκων αποφάσισε έχοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ως γνώμονα τη διασφάλιση της ομαλής σωματικής και ψυχικής διάπλασης του παιδιού. Με αυτό το πρίσμα αποφασίστηκε να διαβιβαστεί ο φάκελος στην Εισαγγελία Βόλου, η οποία θα παρακολουθεί την άσκηση της καλής επιμέλειας στην ενός έτους Λυδία.

Δυνατότητα να βλέπει το μωρό θα έχει η οικογένεια του πιλότου

Η οικογένεια του 33χρονου πιλότου, βάσει της εισαγγελικής διάταξης, θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει το μωρό 5 ημέρες τον μήνα, 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι στην Αλόννησο και μόνο.

Και οι δύο πλευρές μπορούν να προσφύγουν κατά της διάταξης εντός 30 ημερών ενώ και η εισαγγελική αρχή είναι υποχρεωμένη μέσα στο ίδιο διάστημα να εισάγει την υπόθεση στο δικαστήριο, το οποίο σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα κρίνει οριστικά το θέμα της επιμέλειας του μωρού.

Συνεπιμέλεια ζήτησε η οικογένεια του πιλότου

Η οικογένεια του πιλότου ζήτησε συνεπιμέλεια για το βρέφος. Στην παρούσα κατάσταση, η μητέρα της Καρολάιν καλείται να διαχειριστεί το σοκ και βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί, ενώ ο θυμός για την αποτρόπαια πράξη του Μπάμπη την έχει κυριεύσει.

Δεν είναι σε θέση να αποφασίσει τι στάση θα κρατήσει, είναι απομονωμένη στο σπίτι της, στην Αλόννησο, μαζί με τον σύζυγό της, ο οποίος πάσχει από κινητικά προβλήματα. Τα γιατί που την ταλανίζουν είναι πολλά για τον άντρα που αφαίρεσε τη ζωή της κόρης της, που την αγκάλιασε σφιχτά στο τρισάγιο της Καρολάιν και που του έτρεφε μεγάλη αδυναμία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments