Αθλητισμός

Σουηδία Ουκρανία 1-2: Μεγάλη πρόκριση στην παράταση

Σουηδία Ουκρανία 1-2: Μεγάλη πρόκριση στην παράταση
Σουηδία Ουκρανία 1-2: Οι δύο ομάδες διαγωνίστηκαν προκειμένου να κερδίσουν το τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στους 8 του Euro 2020.

Η Σουηδία και η Ουκρανία κοντράρονται στο Χάμπντεν Παρκ της Γλασκώβης και διεκδικούν το τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στα προημιτελικά του Euro 2020. Να θυμίσουμε ότι η Αγγλία κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση νικώντας την Γερμανία.

Πιο συγκεκριμένα, η Ουκρανία κατάφερε να νικήσει την Σουηδία σε έναν αγώνα θρίλερ. Το συγκεκριμένο ματς είναι το πρώτο που πήγε στην παράταση σε όλη την διοργάνωση. Παρόλα αυτά η Σουηδία κατά το μεγαλύτερο μέρος είχε την κατοχή της μπάλας, αν και οι δύο ομάδες είχαν πολλές ευκαιρίες.

Φάσεις και γκολ

Στο 1-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στον αγώνα της Σουηδίας με την Ουκρανία, που πραγματοποιείται στην Γλασκώβη, για τους «16» του Euro 2020, με την ομάδα του Αντρέι Σεφτσέσνκο να ανοίγει το σκορ στο 27’ και τους Σκανδιναβούς να ισοφαρίζουν στο 43’.

Ο Γιαρμολένκο έδωσε με «μαγικό» τρόπο την μπάλα στον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι, Ολεξάντερ Ζιτσένκο και αυτός με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Ολσεν για το 1-0.

Δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 45’, όμως, οι Σουηδοί ισοφάρισαν με τον Φόρσμπεργκ. Ο άσος της Λειψίας σούταρε εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Ζαμπάρνι, πήρε ύψος και κατέληξε στα δίχτυα του Μπούστσαν, ο οποίος έπεσε αλλά δεν κατάφερε να αποκρούσει. Μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-1 στο παιχνίδι με την Σουηδία για τους 16 του Euro 2020 έχασε ο Σίντορτσουκ.

Οι Ουκρανοί συνδυάστηκαν άψογα, «έκρυψαν» την μπάλα, ο Σίντορτσουκ βρέθηκε μέσα από την περιοχή, αλλά το σουτ του σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μπούστσαν.

Οι συνθέσεις

Σουηδία: Όλσεν, Λούστιγκ, Λίντελοφ, Ντάνιελσον, Αουγκούστινσον, Λάρσον, Όλσον, Έκνταλ, Φόρσμπεργκ, Ίσακ, Κουλουσέφσκι.

Ουκρανία: Μπούστσαν, Καραβάεφ, Ζαμπάρνι, Κρίβτσοφ, Ματβιγιένκο, Σίντορτσουκ, Στεπανένκο, Ζιντσένκο, Γιαρμολένκο, Γιάρεμτσουκ, Σαπαρένκο (61′ Μαλινόφσκι).

Δείτε το βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments