Πολιτική

Όλγα Κεφαλογιάννη: Αποκάλυψε το φύλο των διδύμων της

Όλγα Κεφαλογιάννη: Αποκάλυψε το φύλο των διδύμων της
Όλγα Κεφαλογιάννη: Μίλησε για όλα στο «Πάμε Δανάη!».

Η βουλευτής της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε για πρώτη φορά για τα δίδυμα παιδιά που περιμένει, καθώς και για τη γνωριμία και τον γάμο της με τον Μίνωα Μάτσα.

Όλγα Κεφαλογιάννη: Τι δήλωσε για τον γάμο της

“Ο Μίνως ήταν ένας άνθρωπος που έκανε τη μεγάλη ανατροπή στη ζωή μου και μέχρι τώρα θα έλεγα ότι έχει πάει καλά” είπε χαρακτηριστικά. “Ήμουν από τους ανθρώπους που γνώριζα πρώτα το έργο του και μου άρεσε πάρα πολύ. Του έδειξα αυθόρμητα τον θαυμασμό μου, αν και εκείνος δεν ήξερε ποια είμαι” πρόσθεσε. Όλγα Κεφαλογιάννη

“Αναγκαστικά λόγω της κατάστασης επιλέξαμε να προχωρήσουμε τώρα σε γάμο και τελικά ήταν πολύ καλύτερα έτσι, γιατί ήταν κοντά μας άνθρωποι που μας αγαπάνε και ένιωσαν τον συμβολισμό και την ιδιαίτερη αξία του” είπε για τον κλειστό γάμο της στις Σπέτσες.

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η μητρότητα ήρθε όταν την είχα αποκλείσει

Η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε και για το θέμα της μητρότητας, το οποίο όπως είπε είχε αποκλείσει. “Θέλω να μοιραστώ λίγο από τη δική μου εμπειρία με τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μητέρες. Ωραίο είναι να καταφέρνεις να γίνεις μητέρα όταν πραγματικά το θέλεις. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να μην απογοητευτείς. Έχω περάσει την απογοήτευση και η μητρότητα ήταν ένα κεφάλαιο που είχε κλείσει.

Αισθάνομαι πάρα πολύ ευλογημένη για κάτι που είχα εγκαταλείψει τελείως ως πιθανότητα. Μου συμβαίνει και ελπίζω να πάνε όλα καλά” πρόσθεσε. Όλγα Κεφαλογιάννη

Για πρώτη φορά η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε για τις απώλειες από προηγούμενες προσπάθειες για να αποκτήσει παιδί: “Είναι κάτι που σε πληγώνει πάρα πολύ και το βιώνεις ως μια μεγάλη απώλεια και πονάει. Και επειδή πονάει πολύ, λες ας το αφήσω ίσως να μην είναι γραφτό να συμβεί… Η φύση μας έχει φτιάξει για να γινόμαστε μανάδες σε νεότερη ηλικία. Αλλά πλέον έχουμε τη δυνατότητα να γινόμαστε και σε μεγαλύτερη ηλικία” τόνισε.

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η αποκάλυψη για το φύλο των μωρών της

“Δεν θέλαμε να δώσουμε πολλές λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη. Το συναίσθημα το δικό μας είναι κάτι που δεν το άλλαζα με τίποτα. Τώρα μπαίνουμε στον έβδομο μήνα και με το καλό περιμένουμε αγοράκι και κοριτσάκι.

Είναι μια περίοδος που πρέπει να προσέχω πολύ. Είναι μαγικό το ότι ευλογήθηκα να μπορέσω το ζήσω και ελπίζω όποια γυναίκα θέλει να γίνει μητέρα να μπορέσει να βιώσει αυτό το μοναδικό συναίσθημα. Ανυπομονώ να έρθει αυτή η ώρα, που την είχα βγάλει από το μυαλό μου και το βρίσκω μαγικό, το βρίσκω συγκλονιστικό… και ελπίζω και εύχομαι κάθε γυναίκα που θέλει να γίνει μητέρα να μπορέσει να βιώσει αυτό το μοναδικό συναίσθημα”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments