Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Εντμίλσον Τζούνιορ για τα «φτερά»

Ολυμπιακός: Εντμίλσον Τζούνιορ για τα «φτερά»
Ολυμπιακός: Το όνομα του Εντμίλσον Τζούνιορ έπεσε στο τραπέζι της ερυθρόλευκης ΠΑΕ και ανέβηκε ψηλά στη μεταγραφική λίστα.

Ο Ολυμπιακός αναζητά παίκτης ή και παίκτες για τα άκρα της επίθεσης. Θέλει έναν ταχυδύναμο εξτρέμ που θα μοιράζει ασίστ και θα έχει το γκολ για «πρωινό». Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι πάρα πολλά και ψηλά στη λίστα είναι ο Χένρι Ονιεκούρου, ο Ζορζ Κέβιν Ενκουντού και ο Κριστιάν Παβόν. Τις τελευταίες ώρες έχει προταθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και το όνομα του Εντμίλσον Τζούνιορ Πάουλο ντα Σίλβα. Ο 26χρονος βιρτουόζος εξτρέμ Αλ Ντουχαΐλ φέρεται πως ενδιαφέρει πολύ τους πρωταθλητές Ελλάδος, ενώ ήταν συμπαίκτης με τον νυν πρώτο σκόρερ των Πειραιωτών, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, όταν ο Μαροκινός έπαιζε στην ομάδα του Κατάρ.

Το who is who του Εντμίλσον

Αγωνίζεται στη θέση του εξτρέμ, μπορεί να παίξει αριστερά και δεξιά, αλλά και στον άξονα ως επιτελικός, ενώ το καλό του πόδι είναι το δεξί. Έχει ύψος 1,80 και κατάγεται από τη Βραζιλία. Γεννήθηκε στις 19/08/1994 και μεγάλωσε στο Βέλγιο, αρά δεν πιάνει θέση μη κοινοτικού, διότι έχει Ευρωπαϊκό διαβατήριο, ενώ προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια. Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Σιντ Τρούιντεν (96 ματς, 10 γκολ, 6 ασίστ), μεταπήδησε στη Σταντάρ (91 ματς, 23 γκολ, 13 ασίστ) και το καλοκαίρι του 2018, τον αγόρασε η Αλ Ντουχαΐλ (82 ματς, 27 γκολ, 17 ασίστ). Η οποία του προσέφερε ένα μυθικό συμβόλαιο, για να τον πείσει να πει το «ναι». Τ

Η πληροφορία είναι συγκεκριμένη και αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει επαφές, τόσο με την ομάδα, όσο και με τον ποδοσφαιριστή. Και αυτό επιβεβαιώνεται από τον… ενδιαφερόμενο. Συγκεκριμένα, η πλευρά του Εντμίλσον Τζούνιορ κινείται και συλλέγει πληροφορίες για τον Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια, ο εκπρόσωπος του παίκτη ζήτησε και έλαβε πληροφορίες για τους Ερυθρόλευκους. Για την κατάσταση που επικρατεί. Για το επίπεδο του συλλόγου, των εγκαταστάσεων, του κλίματος. Και αυτά που έμαθε τον έχουν αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Αν και η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να πείσει τον 26χρονο () Βέλγο ακραίο επιθετικό, γεννημένο στη Λιέγη, από Βραζιλιάνους γονείς. Καθώς υπάρχει ένα πρόσωπο-κλειδί, που είναι εξαιρετικά εύκολο να τον επηρεάσει. Και να του δείξει τον δρόμο. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Καθώς οι δυο τους συνυπήρξαν με μεγάλη επιτυχία στην Αλ Ντουχαΐλ, τη σεζόν 2018-19. Και όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, η συνεργασία τους ήταν εξαιρετική.

Ο Εντμίλσον εμφανίζεται να θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη. Και το όνομά του προφανώς έφτασε στον Ολυμπιακό. Και για αυτόν τον λόγο η περίπτωσή του είναι σε διαδικασία εξέτασης. Με τον παίκτη να δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον να παίξει ξανά με τον Ελ Αραμπί. Αλλά κυρίως με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδος.

Ο βιρτουόζος εξτρέμ, έχει εξαιρετική επαφή με τα δίχτυα. Πέρυσι βοήθησε την ομάδα του να κατακτήσει το πρωτάθλημα στο Κατάρ και φέτος έκανε πράγματα και θαύματα, έχοντας 14 γκολ και 7 ασίστ σε 27 συμμετοχές!

Πώς, λοιπόν, μπορεί να τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός, από τη στιγμή που τον Αύγουστο υπέγραψε νέο συμβόλαιο; Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πιθανό δανεισμό, με οψιόν αγοράς. Με τον ποδοσφαιριστή, επαναλαμβάνουμε, να είναι σύμμαχος, καθώς θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη. Αλλά και να έχει την ευκαιρία να παίξει σε μια ομάδα επιπέδου Champions League. Μένει να φανεί εάν θα είναι ο παίκτης που θα κερδίσει την κούρσα της τελικής επιλογής ή θα τον προσπεράσει κάποιος άλλος…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments