Ελλάδα

Χανιά: Σε αυτό το σημείο εντοπίστηκε νεκρή η 29χρονη Γαλλίδα

Χανιά: Σε αυτό το σημείο εντοπίστηκε νεκρή η 29χρονη Γαλλίδα
Χανιά: Νωρίτερα η 29χρονη Γαλλίδα τουρίστρια για την οποία έγιναν έρευνες στην περιοχή βρέθηκε νεκρή.

Μετά από πολλές μέρες αναζητήσεων νεκρή βρέθηκε η 29χρονη Γαλλίδα τουρίστρια , η οποία χάθηκε στην περιοχή μεταξύ του ακρωτηρίου Κριός και του Λαφονησιού (το γνωστό ως Ελαφονήσι) στους Δήμους Καντάνου Σελίνου και Κισσάμου στα Χανιά.

Πιο συγκεκριμένα, η 29χρονη βρέθηκε στη μέση της διαδρομής που είχε επιλέξει για πεζοπορία σε ένα μονοπάτι δύσβατο. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η κοπέλα είχε ξεκινήσει από τον Κριό και είχε φτάσει στο Ελαφονήσι και επέστρεφε ξανά πίσω για να πάρει το αυτοκίνητό της. Στα μισά όμως της διαδρομής που είναι 7,5 με 10 χιλιόμετρα, η Γαλλίδα τουρίστρια έχασε τη ζωή της, πέφτοντας σε μια χαράδρα.

Μεταβαίνει ιατροδικαστής στην περιοχή

Στην περιοχή μεταβαίνει ιατροδικαστής, ο οποίος θα κάνει τις πρώτες εκτιμήσεις για τις συνθήκες θανάτου της άτυχης γυναίκας, ενώ αναμένεται να ξεκινήσει και η επιχείρηση για την ανάσυρση της σορού, που βρίσκεται σε απόκρημνο σημείο, λίγα χιλιόμετρα μακριά από την παραλία όπου είχε βρεθεί το αυτοκίνητό της.

Εκτιμάται πως η 29χρονη ακολούθησε ένα δύσβατο μονοπάτι, που συνδέει παράκτια την Παλαιόχωρα με το Ελαφονήσι, απ’ όπου εξέπεμψε και το τελευταίο στίγμα του κινητού της τηλεφώνου.

Σύμφωνα με το MEGA, πιθανό σενάριο είναι ότι η γυναίκα έκανε το μπάνιο της, έστειλε μια φωτογραφία στις 11:30 το πρωί της 24ης Ιουνίου στη μητέρα της και στη συνέχεια πήρε τον δρόμο της επιστροφής, εκεί που είχε αφήσει το αυτοκίνητό της, ωστόσο, έπεσε σε μια χαράδρα.

Το σημείο που βρέθηκε νεκρή η άτυχη γυναίκα

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Η αστυνομία από νωρίς σήμερα άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα. Είτε να πρόκειται για ατύχημα είτε για εγκληματική ενέργεια.

Οι αρχές «ξεσκονίζουν» το αυτοκίνητο της κοπέλας «ξεσκονίζουν» μέσα στο οποίο βρέθηκε ένα GPS και μια βαλίτσα, ενώ στο σημείο της αναζήτησης εντοπίστηκε και ένα smart watch με στρας που φέρεται πως της ανήκει.

Πυροσβέστες, αστυνομικοί και εθελοντές συμμετείχαν στην επιχείρηση από εδάφους, ερευνώντας όλη την έκταση του πεζοπορικού μονοπατιού που συνδέει τον Κριό με το Ελαφονήσι, καθώς το αυτοκίνητο της κοπέλας εντοπίστηκε στον Κριό.

Σημειώνεται πως στις 24 Ιουνίου, στην τελευταία επικοινωνία που είχε από το κινητό της, ανάρτησε φωτογραφία που «δήλωνε» πως ήταν στο Ελαφονήσι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments