Lifestyle

Britney Spears: Συνεχίζει να είναι αιχμάλωτη

Britney Spears: Συνεχίζει να είναι αιχμάλωτη
Britney Spears: Ακόμη μια αρνητική απάντηση έλαβε για την άρση της κηδεμονίας η Μπρίτνεϊ.

Δικαστής απέρριψε την Τετάρτη το αίτημα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για άρση της κηδεμονίας του πατέρα της, Τζέιμι, σύμφωνα με πληροφορίες αμερικανικών ΜΜΕ. «Το αίτημα απορρίπτεται χωρίς επιφύλαξη» αναφέρουν Variety και NBC επικαλούμενα δικαστικό έγγραφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δικαστήριο διαπίστωσε ότι η Σπίαρς είναι «ουσιαστικά ανίκανη να διαχειριστεί τους οικονομικούς πόρους της ή να αντισταθεί σε απάτη ή αδικαιολόγητη επιρροή».

Η Σπίαρς, 39 ετών, βρίσκεται υπό κηδεμονία από τον πατέρα της για πάνω από μια δεκαετία.

Από πλευράς του, ο Τζέιμι Σπίαρς μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «ανησυχεί για τη διαχείριση και τη φροντίδα της Μπρίτνεϊ» από την Τζόντι Μοντγκόμερι, πρώην μάνατζερ και σύμβουλο υγείας της κόρης του. Υποστήριξε ότι η Μοντγκόμερι «είχε επανειλημμένα υπηρετήσει τον ρόλο του κηδεμόνα από τον Σεπτέμβριο του 2019 και συνεχίζει να έχει αυτή την ιδιότητα, χωρίς να αντικατοπτρίζει τις επιθυμίες της Μπρίτνεϊ». Ο Σπίαρς δεν έκανε άμεσα σχόλιο για την απόφαση του δικαστή.

Aguilera – Britney Spears: εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της, με μια σειρά από αναρτήσεις στο Twitter. Τι έγραψε η διάσημη τραγουδίστρια

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη από τις αποκαλύψεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς την περασμένη βδομάδα στο δικαστήριο, όπου η διάσημη τραγουδίστρια προχώρησε σε μια κατάθεση ψυχής, καταγγέλλοντας τον πατέρα της για τον έλεγχο που είχε τα τελευταία 13 χρόνια στην περιουσία της, στην καριέρα της και σε άλλες πτυχές της προσωπικής της ζωής, συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής της περίθαλψης. svg%3E

Πέρα από το κίνημα των οπαδών της με το όνομα #FreeBritney, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στην 39χρονη τραγουδίστρια και να υπερασπιστούν το δικαίωμά της στην αυτοδιάθεση και την ζωή της. Ανάμεσά τους και η Κριστίνα Αγκιλέρα, μια επίσης διάσημη τραγουδίστρια, με την οποία η Μπρίτνεϊ Σπίαρς χάραξε κοινή και παράλληλη διαδρομή στη βιομηχανία της μουσικής.

Η Κριστίνα Αγκιλέρα, που κάποτε την θεωρούσαν το αντίπαλο δέος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, προχώρησε σε μια σειρά από αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, γράφοντας:

«Τις τελευταίες μέρες σκέφτομαι τη Britney κι όλα όσα της συμβαίνουν. Είναι απαράδεκτο οποιαδήποτε γυναίκα ή άνθρωπος που θέλει να πάρει στα χέρια του την τύχη του να μην του επιτρέπεται να ζήσει τη ζωή του όπως επιθυμεί. Το να σωπαίνεις, να σε αγνοούν, να σου κάνουν μπούλινγκ ή να αρνούνται να σε υποστηρίξουν όσοι βρίσκονται «κοντά» σου είναι το πιο μειωτικό, ολέθριο και ταπεινωτικό πράγμα. Η ψυχική και συναισθηματική φθορά που μπορεί αυτό να προκαλέσει σε κάποιον δεν είναι κάτι που περνάει στα ψιλά. Κάθε γυναίκα πρέπει να είναι κύρια του σώματός της, του αναπαραγωγικού της συστήματος, της ιδιωτικότητάς της, του χώρου της, της επούλωσής της και της δικής της ευτυχίας.

svg%3E Αν και δε βρίσκομαι πίσω από τις κλειστές πόρτες αυτής της τόσο πολυεπίπεδης και προσωπικής αλλά και δημόσιας κουβέντας, αυτό που μπορώ να κάνω είναι να μοιραστώ από την καρδιά μου όσα έχω ακούσει, διαβάσει και δει στα μέσα. Αυτή η καταδίκη και απόγνωση για αυτή την έκκληση για ελευθερία με οδηγεί στο να πιστέψω πως αυτό το άτομο που γνώριζα κάποτε, ζει χωρίς οίκτο και αξιοπρέπεια από αυτούς που την έχουν σε έλεγχο. Για μια γυναίκα που έχει δουλέψει σε συνθήκες και πίεση αδιανόητες στους περισσότερους, σας διαβεβαιώ πως αξίζει όλη την ελευθερία που μπορείτε να φανταστείτε για να ζήσει την πιο ευτυχισμένη ζωή. Όλη η αγάπη μου στη Britney. Αξίζει όλη την ΑΛΗΘΙΝΗ αγάπη και υποστήριξη στον κόσμο» .

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments