Πολιτική

Χρήστος Παππάς: Οδηγείται στις φυλακές Δομοκού

Χρήστος Παππάς: Οδηγείται στις φυλακές Δομοκού
Χρήστος Παππάς: Ο υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης οδηγήθηκε νωρίτερα στο Εφετείο.

Στο Εφετείο μεταφέρθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, μετά τη σύλληψή του που έγινε χθες το βράδυ.

Στο γραφείο του Εισαγγελέα έμεινε για λίγα λεπτά και από εκεί πήρε το δρόμο για τις φυλακές Δομοκού, όπου και θα εκτίσει την ποινή του.

Χρήστος Παππάς: Το χρονικό της σύλληψης

Σε σπίτι στην περιοχή του Ζωγράφου συνελήφθη ο Χρήστος Παππάς. Ο πρώην βουλευτής που έχει καταδικαστεί σε 13 χρόνια φυλάκισης είχε καταφέρει να διαφύγει της σύλληψης, από τότε που βγήκε η απόφαση για την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή.

Χρήστος Παππάς

Μάλιστα στις 22 Οκτωβρίου του 2020, ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, μέσω του δικηγόρου του, είχε δηλώσει στις 22 Οκτωβρίου 2020 ότι δεν θα παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές, αρνούμενος να εκτίσει την ποινή του για την κατηγορία της διεύθυνσης της εγκληματικής οργάνωσης.

Χθες βράδυ συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και μια γυναίκα 52 ετών που έκρυβε τον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής, από τον περασμένο Οκτώβριο στο σπίτι της στου Ζωγράφου. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για Ελληνίδα υπήκοο, με καταγωγή από την Ουκρανία, ομοϊδεάτισσα του υπ’ αριθμόν δύο της Χρυσής Αυγής, η οποία μάλιστα είχε ενεργό πολιτική δράση στον συγκεκριμένο χώρο. Η 52χρονη συνελήφθη για υπόθαλψη και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Χρήστος Παππάς

Χρήστος Παππάς: Κρυβόταν δίπλα από τη ΓΑΔΑ

Τι κι αν η αστυνομία «έπεσε θύμα» της εσκεμμένης παραπληροφόρησης που δημιούργησε μέσω τρίτων το μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, ο ναζί καταζητούμενος κρυβόταν λίγο πιο δίπλα από τη ΓΑΔΑ σε σπίτι στου Ζωγράφου, όπου μια Ουκρανή νεοναζί γυναίκα του παρείχε άσυλο. Το «δεξί χέρι» του Νίκου Μιχαλολιάκου και ηγετικό στέλεχος της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης έγινε… αόρατο τον Οκτώβριο του 2020 όταν έριξε αυλαία η δίκη της Χρυσής Αυγής στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Κι όμως δεν είχε ψάξει σε αυτό το σπίτι η αστυνομία… Το σπίτι στο οποίο τον έκρυβε, τουλάχιστον το τελευταίο διάστημα, βρίσκεται στην οδό 28ης Οκτωβρίου 24 στου Ζωγράφου. Μετά τη σύλληψή του, ο Χρήστος Παππάς οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής, στον 12ο όροφο της ΓΑΔΑ.

Στις φυλακές Δομοκού, όπου κρατούνται και τα υπόλοιπα μέλη της Χρυσής Αυγής αναμένεται, εκτός απροόπτου, να οδηγηθεί ο υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρήστος Παππάς, περίπου ένα εικοσιτετράωρο μετά τη σύλληψή του κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments