Αθλητισμός

Παπαγιάννης: Έσβησε κεράκια στον Καναδά

Παπαγιάννης: Έσβησε κεράκια στον Καναδά
Παπαγιάννης: Ο ψηλός του Παναθηναϊκού γιόρτασε τα 24 του χρόνια στον Καναδά

Τα 24 του χρόνια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε ο Γιώργος Παπαγιάννης, καθώς κόντρα στην Τουρκία πραγματοποίησε μια επιβλητική εμφάνιση, έχοντας 14 πόντους και 13 ριμπάουντ, χωρίς μάλιστα να αστοχήσει σε κάποια προσπάθειά του.

Ο Έλληνας σέντερ, ήταν από τους κορυφαίους της νίκης της Ελλάδας κόντρα στην Τουρκία και στο ξενοδοχείο της ομάδας τον περίμενε μια έκπληξη, καθώς λόγω των γενεθλίων του έσβησε τα κεράκια στην τούρτα που του είχαν ετοιμάσει.

«Με τον πιο… γλυκό τρόπο έκλεισε η βραδιά για την Εθνική αφου στο δείπνο ο @G_P_06 έσβησε τα 24 κεράκια των γενεθλίων του, δέχτηκε τις ευχές και έκοψε τη νόστιμη τούρτα για να κεράσει τα μέλη της αποστολής», ανέφερε η ανάρτηση της Ομοσπονδίας.

Ο παίτης του Παναθηναϊκού,έχει αποφασίσει να μείνει στον Παναθηναϊκό. Μοναδική εκκρεμότητα το NBA out.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι πρόθυμος να ηγηθεί της νέας προσπάθειας και ετοιμάζεται να πει το «ναι», χωρίς να μπει μάλιστα σε μεγάλες διαπραγματεύσεις όσον αφορά τις απολαβές του. Με αυτό τον τρόπο, αποδεικνύει ότι η προτεραιότητά του είναι το «τριφύλλι», με βάση βεβαίως το σκεπτικό ότι θα δημιουργηθεί μία ανταγωνιστική ομάδα. Αυτός ήταν και ο «όρος» του από την αρχή, γιατί το αγωνιστικό κομμάτι μπήκε σε πρώτο πλάνο.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η μοναδική εκκρεμότητα για το οριστικό deal αφορά το ΝΒΑ out. Ο 27χρονος διεθνής θα έφευγε από το ΟΑΚΑ μόνο για να δοκιμάσει την τύχη του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Με βάση όλα τα δεδομένα, λοιπόν, η παραμονή του Παπαπέτρου απέχει μόνο λίγο ακόμα και ο έμπειρος φόργουορντ θα ανακοινώσει σήμερα (5/7) ή αύριο (6/7) την απόφαση του στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Παπαπέτρου: Έτοιμος για το ναι στον Παναθηναϊκό

Ανανεωμένο συμβόλαιο

Όπως όλα δείχνουν, ο αρχηγός των «πράσινων» θα υπογράψει διετές ή τριετές (2+1) συμβόλαιο συνεργασίας και το μόνο που θέλει είναι να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και να έχει το δικαίωμα την επόμενη ή τη μεθεπόμενη σεζόν να «βγει» από το συμβόλαιο μόνο για το όνειρο του ΝΒΑ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments