Lifestyle

Ελένη Φουρέιρα: Τρελαίνει κόσμο στη Τζια με το ανύπαρκτο μπικίνι της

Ελένη Φουρέιρα: Τρελαίνει κόσμο στη Τζια με το ανύπαρκτο μπικίνι της
Ελένη Φουρέιρα: Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην πανέμορφη Τζια όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η Ελένη Φουρέιρα απολαμβάνει αυτό τον καιρό τις καλοκαιρινές της διακοπές στην πανέμορφη Τζια. Φυσικά, η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν έχασε χρόνο και δημοσίευσε φωτογραφίες στα social media με καυτές της πόζες!

View this post on Instagram

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Η Ελένη Φουρέιρα ζει αυτό τον καιρό έναν έρωτα τρελό με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Μποτία, βρήκε την ευκαιρία μετά την εκρηκτική εμφάνισή της στα Mad Video Music Awards 2021 στο Γκάζι (η «Espresso» σας αποκάλυψε όλα όσα έγιναν στο παρασκήνιο με την Τζένιφερ Λόπεζ από τα… Lidl και τα παρατράγουδα από τα δεκάδες βεγγαλικά που έκαναν άνω κάτω την περιοχή πέριξ της Τεχνόπολης) να κάνει μια μικρή απόδραση μαζί με τους φίλους της.

Ελένη Φουρέιρα: Λίγα λόγια για την ίδια

Η Ελένη Φουρέιρα είναι Αλβανίδα τραγουδίστρια που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα.

Γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 1987 στο Φιέρ της Αλβανίας. Σε ηλικία πέντε ετών, εγκαταστάθηκε με την οικογένεια της στον Αυλώνα κι έπειτα, σε ηλικία επτά ετών, μετανάστευσαν στην Ελλάδα λόγω του αλβανικού εμφυλίου πολέμου. Ο πατέρας της, Κριστάκ, είναι οικοδόμος ενώ η μητέρα της, Μαριέτα, μοδίστρα. Έχει τρία αδέλφια: τη Μαργαρίτα, την Ιωάννα και το Γιώργο. Μεγάλωσε στην Καλλιθέα Αττικής και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την κιθάρα. Μετά το σχολείο, σπούδασε σχέδιο μόδας σε ιδιωτική σχολή, αλλά δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές της λόγω της ενασχόλησης της με το τραγούδι, αφού παράλληλα εργαζόταν σε νυχτερινό κέντρο. Ελένη Φουρέιρα

Ξεκίνησε την καριέρα της ως μέλος του γυναικείου συγκροτήματος Mystique μαζί με τις Μαρία Μακρή και Αλκμήνη Χατζηγιάννη. Το συγκρότημα ξεκίνησε την καριέρα του το 2007, κυκλοφορώντας αρχικά ένα CD single με τίτλο Σε άλλη σελίδα, ενώ το 2008 κυκλοφόρησε η πρώτη τους προσωπική δουλειά με τίτλο «Μαζί» από την δισκογραφική εταιρία Universal Music Greece. Μεγάλη επιτυχία του συγκροτήματος αποτέλεσε το τραγούδι (Μην κάνεις πως) Δε θυμάσαι σε συνεργασία με τους ΝΕΒΜΑ. Τελικά το συγκρότημα διαλύθηκε το 2010 για άγνωστους λόγους.

Στην Eurovision το 2018

Στις 25 Ιανουαρίου 2018 ανακοινώθηκε η εκπροσώπηση της Κύπρου στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2018 που έλαβε χώρα στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, με το dance έθνικ τραγούδι «Fuego», σε στίχους του Άλεξ Παπακωνσταντίνου. Διαγωνίσθηκε στον πρώτο ημιτελικό στις 8 Μαΐου και κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του διαγωνισμού, όπου και κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Στις 5 Απριλίου 2019, κυκλοφόρησε τη διεθνή συνεργασία της με τους Snoop Dogg και Kaan. Εμφανίστηκε στον τελικό του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2019 στο Τελ Αβίβ όπου τραγούδησε για το switch song, κάνοντας συνεργασία με την Βέρκα Σέρντιουτσκα. Στις 17 Μαϊου κυκλοφόρησε μέσω Spotify το πρώτο της διεθνές mini album (EP) «Gypsy Woman», το οποίο περιλαμβάνει πέντε ξενόγλωσσα τραγούδια: Το ομώνυμο «Gypsy Woman (La-Da-Dee)», το «El Ritmo Psicodelico», το «Call Ya», το «Barcelona» και το «Maria». Το άλμπουμ κυκλοφόρησε στα ψηφιακά καταστήματα την 1η Ιουνίου 2019.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments