Lifestyle

Ελένη Φουρέιρα: Εκρηκτικές πόζες στο σπίτι της

Ελένη Φουρέιρα: Εκρηκτικές πόζες στο σπίτι της
Ελένη Φουρέιρα: Η τραγουδίστρια βάζει "φωτιά" στο Instagram.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της νέας γενιάς. Τα τραγούδια της ακούγονται και χορεύονται παντού, ο κόσμος την αγαπάει και η ίδια ζει το όνειρό της. Επίσης εκτός από το τραγούδι αγαπά και τα social media. Μάλιστα, φροντίζει πολύ συχνά να αναρτά στιγμές από την καθημερινότητά της. Ιδιαίτερα από το σπίτι της, το οποίο αγαπά και περνά πολύ χρόνο.

Στις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στον λογαριασμό της βλέπουμε ένα σπίτι με μοντέρνο στιλ, μίνιμαλ αισθητική και γήινους, ουδέτερους τόνους. Επίσης, ιδιαίτερη είναι η κουζίνα της, με μοντέρνα, λευκά ντουλάπια και κάποιες λεπτομέρειες σε καφέ χρώμα. Το τραπεζάκι στο σαλόνι της είναι λευκό ενώ σχεδόν παντού υπάρχουν φυτά εσωτερικού χώρου. Όσο γι’ αυτό που τραβά την προσοχή, είναι ένας μεγάλος στρογγυλός καθρέπτης, ξύλινος.

Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε:

«Το πραγματικό μου όνομα είναι Εντέλα Φουρεράι»

Η τραγουδίστρια πρόσφατα σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε το πραγματικό της όνομα αλλά και τον λόγο για τον οποία μια περίοδο δεν μιλούσε ανοιχτά για την καταγωγή της. «Όταν είσαι παιδί και δεν έχεις σταθεί στα πόδια σου και είσαι μη αποδεκτός από την κοινωνία λόγω της καταγωγής σου δεν έχεις τη δύναμη – αν πρώτα ο κόσμος δεν σε γνωρίσει – να μπορέσεις να πεις ποιος είσαι. Φοβάσαι ότι δεν θα σου δοθεί ευκαιρία.

Όταν ένιωσα δυνατή και κατάλαβα ότι ο κόσμος αγαπάει την Ελένη – τον καλλιτέχνη Ελένη – και τελικά δεν ασχολείται για όλα τα υπόλοιπα, τότε ένιωσα πολύ δυνατή και μίλησα για την καταγωγή, το bullying και τον ρατσισμό που έχω βιώσει. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τον εαυτό μου, έτσι ένιωθα έτσι έκανα» είπε η τραγουδίστρια και αποκάλυψε ότι το πραγματικό της όνομα είναι Εντέλα Φουρεράι.

Για τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε και οι δύο πολύ ελεύθεροι σαν άνθρωποι. Δεν είναι σκοπός της ζωής μου να παντρευτώ, αντίθετα η ιδέα του γάμου με τρομάζει, μου φαίνεται κάτι πολύ εγκλωβιστικό. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον αλλά σίγουρα προς το παρόν θα αποφύγω το γάμο. Ιδανικά θα ήθελα να είχα ήδη δύο παιδιά. Απλά δεν είναι για όλες τις γυναίκες εύκολο. Ο Αλμπέρτο ειναι ένας υπέροχος άνθρωπος και όσο μεγαλώνω καταλαβαίνω ότι πρέπει να έχω στη ζωή μου μόνο υπέροχους ανθρώπους, οπότε οποιαδήποτε σχέση κάνω στη ζωή μου είναι με ανθρώπους που έχουν ουσία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments