Video

Survivor spoiler 5/7: Αυτός έχει το προβάδισμα νίκης

Survivor spoiler 5/7: Αυτός έχει το προβάδισμα νίκης
Survivor spoiler 5/7: Σήμερα είναι η τελευταία πράξη του ριάλιτι με τον Ηλία και τον Σάκη να διεκδικούν τον τίτλο.

Τελικός Survivor 2021 απόψε 5/7 και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον ΣΚΑΪ σε ζωντανή σύνδεση με το Ανοιχτό Θέατρο Άλσος Βεΐκου. Η αγωνία βρίσκεται  στο κατακόρυφο για το ποιος θα είναι ο νικητής του φετινού Survivor, στον αποψινό, live, τελικό που θα ξεκινήσει στις 21:00 στον ΣΚΑΪ. Στον χθεσινό ημιτελικό η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συγκέντρωσε περισσότερες θετικές ψήφους από τον Γιώργο Κόρομι, όπως σας είχε ενημερώσει το pagenews.gr με spoiler, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα είναι ανδρική υπόθεση, με τον Ηλία Μπόγδανο και τον Σάκη Κατσούλη να είναι οι δυο φιναλίστ του Survivor 2021.

Ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν από τις 00:30 μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής ανακοίνωσε πως ο πρώτος που θα βρεθεί στον τελικό της Δευτέρας είναι ο Σάκης Κατσούλης και θα  διεκδικήσει τη νίκη κόντρα στον Ηλία Μπόγδανο. Εκτός έμεινε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Σύμφωνα με διαρροές η μάχη ανάμεσα στους δυο άνδρες είναι μεγάλη και πάει ψήφο – ψήφο. Αναμένεται, αν δεν αλλάξει κάτι συνταρακτικά, να έχουμε νικητή με μικρή διαφορά και ένα χιτσκοκικό φινάλε που δεν αποκλείεται να γίνει η ανατροπή. Όπως λένε καλά ενημερωμένες πηγές στο pagenews, αυτή τη στιγμή ο Σάκης προηγείται και αναμένεται, σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, να είναι ο νικητής του Survivor 2021. Για αυτό τον λόγο οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν 1,57 για νίκη του Σάκη και 2,55 για νίκη του Ηλία.

Αν συμπεριλάβει το κοινό τα όσα αρνητικά είπε ο πάππους του Σάκη για τον ίδιο τον εγγονό του, αλλά και τις σημερινές αποκαλύψεις της μητέρας της Μαριαλένας για τον πολύ άσχημο τρόπο που της φέρθηκε στο παρελθόν ο Σάκης και πως παίζει θέατρο για τηλεθέαση, τότε ίσως δούμε την μεγάλη ανατροπή και το τρόπαιο πάει στον Ηλία, που δεν έχει δώσει δείγματα γραφής τύπου Σάκη! Το τηλεοπτικό κοινό, όμως, επηρεάζεται όχι πάντα από το ηθικό και το σωστό, αλλά από τον πιο δυναμικό και τον ποιον καλό στην υποκριτική. Δεν είναι τυχαίο πως ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς έμειναν τόσο καιρό στον Άγιο Δομίνικο…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments