Lifestyle

Survivor: Ηλίας και Σάκης οι φιναλίστ

Survivor: Ηλίας και Σάκης οι φιναλίστ
Survivor: Η Μαριαλένα κατάφερε να μπει στην τριάδα, αλλά όχι και να φτάσει στον τελικό, ο οποίος θα είναι ανδρική υπόθεση.

Η αγωνία βρίσκεται  στο κατακόρυφο για το ποιος θα είναι ο νικητής του φετινού Survivor, στον αποψινό,live, τελικό στο Ανοιχτό Θέατρο του Άλσους Βεΐκου που θα ξεκινήσει στις 21:00 στον ΣΚΑΪ. Στον χθεσινό ημιτελικό η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συγκέντρωσε περισσότερες θετικές ψήφους από τον Γιώργο Κόρομι, όπως σας είχε ενημερώσει το pagenews.gr με spoiler, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα είναι ανδρική υπόθεση, με τον Ηλία Μπόγδανο και τον Σάκη Κατσούλη να είναι οι δυο φιναλίστ του Survivor 2021.

Στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου την Κυριακή το βράδυ, ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε όλους τους Survivors ζητώντας από τον Κώστα Παπαδόπουλο να δώσει το σύνθημα με τη ντουντούκα του.

Κατά την παρουσίαση των παικτών που βρέθηκαν φέτος στον Άγιο Δομίνικο ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης μπέρδεψε την Βαλέρια Χοψονίδου με την αδελφή της Ολυμπία και με χιούμορ κάλυψε το λάθος του παρουσιάζοντας και τον Βασίλη Σπανούλη.

Από τον ημιτελικό απουσίαζαν οι Αλέξης Παππάς, Τζέιμς Καφετζής, Περικλής Κονδυλάτος, Νικολέττα Μαυρίδη και Χριστίνα Κεφαλά.

Ακολούθησαν οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση Γιώργος Κόρομι και Μαριαλένα Ρουμελιώτη και στη συνέχεια προβλήθηκε βίντεο από την επανένωση τους με τις οικογένειες τους.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού, το οποίο επέλεξε να κρατήσει στο Survivor την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η 25χρονη γυμνάστρια θα συνέχιζε τη μάχη της για το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ, κόντρα στον αγαπημένο της Σάκη Κατσούλη και τον Ηλία Μπόγδανο, τους δυο παίκτες που κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στους ημιτελικούς μέσω των αγώνων κατάταξης.

Για τους τρεις φιναλίστ άνοιξαν γραμμές για να ψηφίσει το κοινό ποιόν θέλει στον τελικό της Δευτέρας, ενώ όλοι οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν μέσω βίντεο τις πιο συγκινητικές στιγμές της διαδρομής τους, τις δυσκολίες, τις χαρές και τις επιτυχίες τους, αλλά και όσα δεν έδειξαν οι κάμερες.

Ένα από τα βίντεο που ξεχώρισε ήταν και οι αλλαγές των παικτών στην εμφάνισή τους από την ημέρα που μπήκαν στο Survivor μέχρι και λίγο πριν αποχωρήσουν από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιώργος Κοψιδάς διέκρινε πως η παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο τους άλλαξε προς το καλύτερο. Τα περισσότερα κιλά φάνηκε πως τα έχασε ο Τριαντάφυλλος. Αντίθετα με τους άντρες survivors ήταν τα αποτελέσματα των γυναικών, οι οποίες βαμμένες και καλοντυμένες δεν είχαν καμία σχέση με την εμφάνισή του στις παραλίες της Καραϊβικής.

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο ήταν αρκετές. Πείνα,  τραυματισμοί και δύσκολές καιρικές συνθήκες ήταν αυτά που έμειναν περισσότερο στους survivors από την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Ένα από τα κορυφαία βίντεο που προβλήθηκε κατά την διάρκεια του ημιτελικού ήταν και το πώς… γλέντησε τους survivors το Twitter, με την «τελεφερίκ» Ελευθερίου, τις τούμπες του «Ντάφυ», μέχρι και την έκφραση της Σαλαγκούδη όταν άκουσε πως είναι η πιο δημοφιλής παίκτρια.

Οι τρείς φιναλίστ του ημιτελικού πριν κλείσουν οι τηλεφωνικές γραμμές της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού και γίνουν γνωστά τα ονόματα των δύο παικτών που θα μονομαχήσουν το βράδυ της Δευτέρας στον τελικό για το μεγάλο έπαθλο απευθύνθηκαν για τελευταία φορά στον κόσμο ζητώντας τη στήριξή του.

Ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν τις 00:30 μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής ανακοίνωσε πως ο πρώτος που θα βρεθεί στον τελικό της Δευτέρας είναι ο Σάκης Κατσούλης και θα  διεκδικήσει τη νίκη κόντρα στον Ηλία Μπόγδανο. Εκτός έμεινε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments