Αθλητισμός

AEK Αντβέρπ 2-0: Βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας

AEK Αντβέρπ 2-0: Βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας
AEK Αντβέρπ 2-0: Με τέρματα των Νεντελτσιάρου και Αλμπάνη η Ένωση παρουσίασε βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας.

Νικηφόρο ήταν για την ΑΕΚ το τρίτο φιλικό της επί ολλανδικού εδάφους, αφού επιβλήθηκε της Αντβέρπ με 2-0 το απόγευμα της Τρίτης (6/7). Να θυμίσουμε ότι ο Τζαβέλλας αποτελεί μία από τις τελευταίες μεταγραφές της Ένωσης.

Πιο συγκεκριμένα, η Ένωση παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σχέση με τις δυσλειτουργίες που είχε εμφανίσει στα προηγούμενα τεστ της, είχε πιο ορθολογική ανάπτυξη και οι μεσοεπιθετικοί της συμπεριφέρθηκαν με μεγαλύτερη ψυχραιμία. ΑΕΚ Αντβέρπ 2-0

Φάσεις και γκολ

Το καλύτερο σημείο των «κιτρινόμαυρων» στο 90λεπτο ήταν το δεύτερο γκολ, στο οποίο οι Λιβάι, Ανσαριφάρντ και Σιμάνσκι συνδυάστηκαν ωραία και τελικός αποδέκτης ήταν ο Αλμπάνης ο οποίος σκόραρε με πλασέ.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να πρεσάρει ψηλά, να διατηρήσει τη δράση μακριά από την εστία της και να βρει λύσεις από την ποιότητα κάποιων μονάδων του. Επιδιώξεις που τις κατάφερε σε αρκετές στιγμές του φιλικού.

Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα σημάδια που χρήζουν μεγάλης προσοχής. Αρκετά ατομικά λάθη στους μεσοαμυντικούς χώρους επέτρεψαν στους αντιπάλους να βγουν εύκολα στην αντεπίθεση, ενώ η έλλειψη ποιότητας ορισμένων παικτών αποδεικνύεται αξεπέραστη.

Στα αξιοσημείωτα το ντεμπούτο του Γιώργου Τζαβέλλα, ο οποίος έδειξε ότι θα χρειαστεί χρόνο για να ανακτήσει τη φόρμα του.

Οι συνθέσεις

Αντβέρπ (Μπράιαν Πρίσκε): Ντε Βολφ, Κίρινεν, Ντε Λάετ, Σεκ, Μπούτα, Βερστρέτε Μπ., Βερστρέτε Λ., Αμπόμα, Γκέρκενς, Ντε Πο, Φρέι

ΑΕΚ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Τσιντώτας (75′ Γκίνης), Λόπες, Τζαβέλλας (75′ Νταντσένκο), Νεντελτσιάρου (70′ Ραντόνια), Μπακάκης (75′ Μιτάι), Σάκχοφ, Σιμάνσκι (75′ Ρουκουνάκης), Μάνταλος (75′ Σαμπανάτζοβιτς), Αλμπάνης (80′ Μαχαίρας), Λιβάι Γκαρσία (60′ Τάνκοβιτς), Ανσαριφάρντ (80′ Χριστόπουλος)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments