Αθλητισμός

Μπαλοτέλι: Μεγάλη έκπληξη η επόμενη ομάδα

Μπαλοτέλι: Μεγάλη έκπληξη η επόμενη ομάδα
Μπαλοτέλι: Μεγάλη μεταγραφική έκπληξη αποτελεί η μεταγραφή του Ιταλού επιθετικού στην νεοφώτιστη τουρκική ομάδα της πρώτης κατηγορίας.

Και όμως η μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού έγινε στην Τουρκία, με τον Μπαλοτέλι να πηγαίνει στην Άδανα Ντεμίρσπορ. Να θυμίσουμε ότι παλιότερα ο ίδιος είχε αναφέρει πως θα πρέπει να σταματήσει το ποδόσφαιρο λόγω του κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα,  η νεοφώτιστη της πρώτης κατηγορίας της γειτονικής χώρας, Άδανα Ντεμίρσπορ, ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι. O 30χρονος Ιταλός επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Μόντσα και υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με την ομάδα της Κιλικίας.

Τι προβλέπει το συμβόλαιο του Super Mario

Βρέθηκε με ιδιωτικό τζετ στην Κωνσταντινούπολη μαζί με τον πανίσχυρο ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα, και έδωσαν τα χέρια με τη διοίκηση.

Το συμβόλαιο του «Super Mario» με την Ντεμίρσπορ προβλέπει ετήσιες απολαβές που ανέρχονται στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Μεγάλο μέρος αυτού του ποσό θα καλυφθεί από χορηγό, σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο.

Στη νέα του ομάδα, στα Άδανα, θα βρει και πάλι τον Γιουνές Μπελχαντά – μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού – με τον οποίον υπήρξαν συμπαίκτες και στη Νις, αλλά και τον πρώην επιθετικό της Μίντλεσμπρο, Μπριτ Ασομπαλόνγκα.

Η ανακοίνωση της ομάδας

Who is who

Γιος Γκανέζων μεταναστών, ο Μάριο γεννήθηκε στο Παλέρμο στις 12 Αυγούστου 1990. Σύντομα η οικογένεια μετακινήθηκε στο Μπανιόλο Μέλα της Μπρέσια, ώσπου το 1993 συνέβη ένα γεγονός που άλλαξε τη ζωή του. Από την άσημη Λουμετσάνε άρχισε να μπαίνει στον ποδοσφαιρικό χάρτη, ώσπου στις 2 Απριλίου 2006 πραγματοποίησε ντεμπούτο με την ανδρική ομάδα απέναντι στην Πάντοβα.

Λίγο νωρίτερα «κόπηκε» σε δοκιμαστικά στην Μπαρτσελόνα, αλλά δεν πτοήθηκε. Το 2006 η Ίντερ τον απέκτησε ως δανεικό και έναν χρόνο αργότερα τον έκανε ολότελα δικό της. Η συνέχεια λίγο πολύ γνωστή. Τρία χρόνια στην ομάδα του Μιλάνου, διεθνής με την Ανδρών, άλλα τρία χρόνια στη Μάντσεστερ Σίτι, μετάβαση στη «μισητή» αντίπαλο των «νερατζούρι», τη Μίλαν, έπειτα Λίβερπουλ, Νις, Μαρσέιγ και Μπρέσια.

Από το 2018 αναζητεί σταθερότητα, όμως δεν τη βρίσκει. Ο χαρακτήρας του δεν βοηθά σε αυτό, ασχέτως αν την ίδια χρονιά επανήλθε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για πρώτη φορά μετά το 2014.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments