Ελλάδα

Δημήτρης Λιγνάδης: Τι υποστήριξε στη σημερινή του απολογία

Δημήτρης Λιγνάδης: Τι υποστήριξε στη σημερινή του απολογία
Δημήτρης Λιγνάδης: Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης δεν απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις της ανακρίτριας σήμερα.

Δεν απάντησε στις ερωτήσεις της ανακρίτριας ο Δημήτρης Λιγνάδης, υποστηρίζοντας πως πως είναι προκατειλημμένη. Με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκε πριν λίγο η απολογία του για δύο υποθέσεις βιασμού.

Δημήτρης Λιγνάδης: Αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις

Ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο για περίπου μισή ώρα και σύμφωνα με όσα ανέφερε ο συνήγορος του Αλέξης Κούγιας παρέδωσε το υπόμνημα του, αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις και ζήτησε εκ νέου κατά αντιπαράσταση εξέταση.

«Καταγγείλαμε την προκατάληψη της ανακρίτριας και αρνηθήκαμε να απαντήσουμε σε ερωτήσεις της» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας. Αυτή τη στιγμή, ο κατηγορούμενος βρίσκεται στο γραφείο του εισαγγελέα.

Δημήτρης Λιγνάδης

Δημήτρης Λιγνάδης

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο νέες κατηγορίες βιασμού που αντιμετωπίζει ο Λιγνάδης αφορούν σε υπόθεση από το 2018, σύμφωνα με την οποία ο καταγγέλλων γνωρίστηκε με τον σκηνοθέτη και πήγε στο σπίτι του στο Μεταξουργείο όπου ο Λιγνάδης του έδωσε ναρκωτικά και αλκοόλ, και τον βίασε, αλλά και σε υπόθεση για περιστατικό που έγινε πριν από 7 χρόνια, με τον 24χρονο σήμερα καταγγέλλοντα να αναφέρει ότι βιάστηκε δύο φορές από τον πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Κούγιας: Ο πελάτης μου θα δικαιωθεί στο ΣτΕ

Λίγο νωρίτερα, ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας κατά την άφιξη του στην Ευελπίδων χαρακτήρισε «όνειδος» τη δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος του εντολέα του και σχολίασε: «Είναι απαράδεκτο να εμπλέκονται δικαστές και εισαγγελείς σε επιχειρηματικά παιχνίδια. Η ανακρίτρια συνεχίζει να αντιμετωπίζει την υπόθεση αλληθωρίζοντας και δεν έχει ικανοποιήσει κανένα από τα αιτήματα μας». Δημήτρης Λιγνάδης

Απαντώντας στο γιατί κατηγορούν τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο κ. Κούγιας υποστήριξε ότι «στόχος ήταν, όπως έχω πει, να σταματήσει η προσπάθεια της κυβέρνησης για την επένδυση του Ελληνικού». Ο γνωστός ποινικολόγος ευχήθηκε να τελειώσει σύντομα το μαρτύριο του κ. Λιγνάδη, προσθέτοντας ότι ο πελάτης του θα δικαιωθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments