Ελλάδα

Νίκαια: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε εξάχρονο κοριτσάκι

Νίκαια: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε εξάχρονο κοριτσάκι
Νίκαια: Ένα θλιβερό περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση στη Νίκαια.

Ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα έλαβε χώρα σήμερα στη Νίκαια κατά τις μεσημεριανές ώρες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένα φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε ένα ανήλικο κοριτσάκι ηλικίας έξι ετών, ενώ παρασύρθηκε και ένα ακόμα παιδί. Το ατύχημα έλαβε χώρα στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση στη Νίκαια.

Νίκαια: Τι δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας για το τροχαίο

Ένας αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο Star περιέγραψε το σοκαριστικό τροχαίο. Όπως όλα δείχνουν, μία γυναίκα με δύο παιδιά κατέβηκαν από πούλμαν στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη και προσπάθησαν να διασχίσουν τον δρόμο.

«Τότε άναψε «πράσινο» για τα αυτοκίνητα, και ένα χωματουργικό φορτηγό ξεκίνησε κανονικά. Εκείνη την ώρα η κυρία έτρεξε για να περάσει τον δρόμο γρήγορα, αλλά ο οδηγός δεν την είδε. Η γυναίκα ούρλιαζε, αλλά ο οδηγός δεν κατάλαβε τίποτα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου. Ο ίδιος άντρας είπε στο Star πως ο οδηγός του φορτηγού τραυμάτισε θανάσιμα την 6χρονη, ενώ χτύπησε και το μεγαλύτερο κορίτσι στη λεκάνη. «Αν δεν του κάναμε σινιάλο θα την πάταγε και εκείνη». Νίκαια

Αν συμβεί ένα οδικό τροχαίο ατύχημα ο οδηγός που εμπλέκεται σε αυτό θα πρέπει να κάνει τα εξής παρακάτω:

  • Να σταματήσει αμέσως στον τόπο του ατυχήματος, χωρίς όμως να δημιουργήσει πρόσθετους κινδύνους στην κυκλοφορία.
  • Να λάβει μέτρα κυκλοφοριακής ασφάλειας και να ειδοποιήσει την πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή
  • Να ανταλλάξει τα στοιχεία της ταυτότητάς του, καθώς και κάθε χρήσιμη πληροφορία. Σε περίπτωση μόνον υλικών ζημιών και όταν ο ζημιωθείς δεν είναι παρών, πρέπει μέσα σε 24 ώρες να τον ενημερώσει για όλες τις σχετικές πληροφορίες με τον πιο κατάλληλο τρόπο ή μέσω του πλησιέστερου Αστυνομικού Τμήματος.

Επίσης σύμφωνα με τις οδηγίες της Ελληνικής Αστυνομίας, αν από το Τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε θάνατος ή σωματική βλάβη, κάθε οδηγός και οποιοσδήποτε άλλος που ενεπλάκη θα πρέπει να κάνει τα εξής παρακάτω:

  • Να προσφέρει την αναγκαία βοήθεια και συμπαράσταση στους παθόντες.
  • Να ειδοποιήσει την πλησιέστερη αστυνομική αρχή και να παραμείνει στον τόπο του ατυχήματος έως ότου φθάσουν εκεί οι αρμόδιες αρχές.
  • Να εμποδίσει οποιαδήποτε μεταβολή των στοιχείων (μετακίνηση οχημάτων, εξαρτημάτων κ.α) στον τόπο του ατυχήματος, που θα μπορούσε να δυσχεράνει το έργο της Αστυνομίας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments