Αθλητισμός

Χελιώτη: Όνειρο ζωής το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό

Χελιώτη: Όνειρο ζωής το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό
Η Ξένια Χελιώτη παραχώρησε αποκλειστικές δηλώσεις στο Pagenews.gr και τον Νίκο Ιωάννου σχετικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο μπασκετ γυναικών με την ομάδα του Παναθηναϊκού , το οποίο σήμερα επικυρώθηκε και επίσημα από το ΑΣΕΑΔ.

Οι αποκλειστικές δηλώσεις της Ξένιας Χελιώτη στο Pagenews.gr και τον Νίκο Ιωάννου:

-Πως ένιωσες που ο Παναθηναϊκός μετά από τις ενστάσεις του Ολυμπιακού δικαιώθηκε και επικυρώθηκε και με την «βούλα» το πρωτάθλημα;

«Η αλήθεια είναι πως δεν υπήρχε αμφιβολία μέσα μου εξαρχής για την δικαίωση. Το αποτέλεσμα για μένα ήταν αυτό από την αρχή. Το μόνο που κατάφεραν ήταν απλά να μας στερήσουν για λιγο την μαγεία της στιγμής. Να μας στερησουνε την χαρά να ζήσουμε την φιέστα όπως μας άξιζε.  Παρολαυτα το συναίσθημα παραμένει το ίδιο δυνατό ,ξεχωριστό και ιδιαίτερο μέσα στη καρδιά μου».

-Τι σημαίνει για εσένα αυτό το πρωτάθλημα που είσαι και επίσημα πρωταθλήτρια Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό

Αυτό το πρωτάθλημα για μένα σημαίνει πολλά. Ολοκληρώθηκανε πολλά κενά κομμάτια. Ήταν η αρχή και το τέλος ενός τέλειου ονείρου που είχα από μικρό παιδί. Νιώθω πλέον γεμάτη από ιδιαίτερες στιγμές και από ιδιαίτερα συναισθήματα. Από στιγμές που ζει μια ομάδα δουλεύοντας σκληρά για να κατακτήσει ένα τίτλο. Και το πετύχαμε. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Σε όλους μαζί και έναν έναν ξεχωριστά . Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Αυτό που έχω να πω για το τελος είναι ότι είμαστε όλοι ΜΑΓΚΕΣ».

Η ιστορία  από τις προσφυγές έως την επικύρωση του πρωταθλήματος

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν εκ νέου τον τίτλο , και καθυστέρησαν για λίγο την απονομή της κούπας στην ομάδα του «τριφυλλιού» , καθώς το ΑΣΕΑΔ με σημερινή του απόφαση είπε ακόμη ένα «όχι»  στην ομάδα του Πειραιά (είχε προηγηθεί η απόρριψη της προσφυγής για τον αγώνα που επαναλήφθηκε), αφού απέρριψε τις 4 προσφυγές για αντικανονική συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός είναι και με την «βούλα» πρωταθλητής  στο μπασκετ γυναικών για την σεζόν 2020-21. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν ανησύχησαν σε καμία περίπτωση όλον αυτό τον καιρό , καθώς ήξεραν πως «δεν έχουν κάνει κάτι παράνομο» όπως τόνιζαν σε «κύκλους» του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Το μόνο που απομένει πλέον είναι η απονομή στις «πράσινες» αμαζόνες , όπως τις αποκαλούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού.

Η Ξένια Χελιώτη να σημειωθεί πως εδώ και λίγες ώρες αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Παναθηναϊκού , ωστόσο αυτό δεν της στέρησε την ευκαιρία να πανηγυρίσει δεόντος την κατάκτηση του πρωταθλήματος με το «Τριφύλλι» , καθώς ήταν ένα όνειρο της .

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments