Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Ποιους συνάντησε ο πιλότος πριν δολοφονήσει την Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Ποιους συνάντησε ο πιλότος πριν δολοφονήσει την Καρολάιν
Γλυκά Νερά: Συνεχίζονται οι έρευνες προκειμένου να βρεθεί όλο το σχέδιο που είχε καταστρώσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για την δολοφονία της συζύγου του.

Καταιγιστικές παραμένουν οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά. Να θυμίσουμε ότι οι πληροφορίες για την ύπαρξη τρίτου προσώπου στο γάμο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με την Καρολάιν Κράουτς φαίνεται πως επιβεβαιώθηκαν.

Μάλιστα ο πιλότος φαίνεται πως παρουσιάζει σε άτομα εντός του καταστήματος κράτησης όπου βρίσκεται μία νέα θεωρία για τη δολοφονία της Κάρολαϊν, που αποτελεί φυσικά δημιούργημα της φαντασίας του. Παράλληλα, οι έρευνες έχουν επκεντρωθεί και στις επαφές του πιλότου τόσο πριν, όσο και μετά την δολοφονία της Καρολάιν, ποιους συνάντησε και τι κινήσεις έκανε.

Επιπλέον, η αγορά του οικοπέδου και η μεταβίβαση στο όνομα του φερόμενου ως δράστη βρίσκονται στο μικροσκόπιο των ερευνών, ενώ την ίδια στιγμή εξετάζεται το υλικό από τις κάμερες στη μοιραία μεζονέτα ώστε να καταγραφεί η συμπεριφορά του 33χρονου προσωρινά κρατούμενου πριν από τη δολοφονία.

Η αποκάλυψη για την ανάκριση

Παράλληλα, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, η ανάκριση θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα, με τον ανακριτή να εστιάζει πάρα πολύ στη… διαδρομή των χρημάτων. Η άρση του τραπεζικού απορρήτου, η οποία έχει ήδη ζητηθεί, θα αποκαλύψει πάρα πολλά για τις δοσοληψίες, οι οποίες γίνονταν το τελευταίο διάστημα.

Ακόμα, κομβικό ρόλο θα παίξει και η πραγματογνωμοσύνη σε ό,τι αφορά την κάμερα ασφαλείας και την ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης. Τέλος, από τους πρώτους μάρτυρες που αναμένεται να κληθούν για νέα κατάθεση είναι η “ψυχολόγος” της Καρολάιν.

Γλυκά Νερά: Τι λέει η 40χρονη

Το όνομα της γυναίκας αυτής είναι γνωστό στις Αρχές και εξετάζεται το κατά πόσο μπορεί να έχει σχέση με τη ρήξη στις σχέσεις του Αναγνωστόπουλου με την Καρολάιν, ενώ από τις Αρχές υπογραμμίζουν πως η εν λόγω γυναίκα δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της άτυχης 20χρονης.

«Δεν έχω καμία σχέση με τη δολοφονία» λέει η 40χρονη. Η 40χρονη απάντησε, μέσω του νομικού της εκπρόσωπου, ο οποίος δήλωσε πως η γνωριμία της με τον 32χρονο δεν έχει ουδεμία σχέση με το δραματικό συμβάν στα Γλυκά Νερά.

Γλυκά Νερά: Η οικογένεια της Καρολάιν γνωρίζει ακόμη περισσότερα

Η οικογένεια της Καρολάιν Κράουτς, πάντως, φαίνεται να έχει νέες πληροφορίες για τη ζωή του 32χρονου. Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο δημοσιογράφος, Πέτρος Κουσουλός εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι γονείς της 20χρονης ξέρουν πολλά περισσότερα για το πραγματικό κίνητρο του δράστη αλλά και για ένα «μυστικό» που ενδεχομένως να γνώριζε η κόρη τους. «Ενδεχομένως να υπάρχουν εξελίξεις που θα μας κάνουν να πέσουμε από τα σύννεφα» ανέφερε ο δημοσιογράφος. Γλυκά Νερά

Εξάλλου, η οικογένεια της Καρολάιν διερευνούσε μαζί με τους νομικούς της εκπροσώπους τις φήμες για σχέση, επαφή ή γνωριμία του συζυγοκτόνου με κάποια γυναίκα. Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να βρεθεί ξανά ενώπιον του ανακριτή ο πιλότος, καθώς έχουν προκύψει νέα στοιχεία στα οποία θα κληθεί να δώσει απαντήσεις.

Ένα στοιχείο που επανεξετάζεται από τις Αρχές είναι το υλικό από τις κάμερες του σπιτιού, με το οποίο θα φανούν τυχόν διαφορές στις συναντήσεις του δράστη, τις εξόδους του και τη συμπεριφορά του λίγες ημέρες πριν το μοιραίο βράδυ. Πάντως, οι αστυνομικοί θεωρούν πως ο σύζυγος της 20χρονης έκανε αυτοματοποιημένες κινήσεις μετά το έγκλημα, οι οποίες δεν δείχνουν μετάνοια για την πράξη του, κάτι που συνήθως συμβαίνει στις «εν βρασμώ» δολοφονίες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments