Αθλητισμός

Copa America: Το βίντεο της Ομοσπονδίας της Αργεντινής προς τον Μέσι

Copa America: Το βίντεο της Ομοσπονδίας της Αργεντινής προς τον Μέσι
Copa America: Viral έχει γίνει το βίντεο της Εθνικής Ομοσπονδίας της Αργεντινής προς τον Μέσι.

Το γκολ του Μέσι ήταν αυτό που έστειλε την Αργεντινή στην κορυφή του Copa America μετά από 28 χρόνια. Η Εθνική Αργεντινής ήταν αυτή που έφτιαξε ένα βίντεο για τον μεγάλο παίκτη, τιμώντας την συμβολή του. Να θυμίσουμε ότι ο Μέσι θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, στην Αργεντινή επικράτησε πανδαιμόνιο με τον κόσμο να πανηγυρίζει έξαλλα στους δρόμους τη μεγάλη επιτυχία.

Το βίντεο για τον Μέσι

Από την πλευρά της η Ομοσπονδία του ποδοσφαίρου της χώρας, έφτιαξε ένα εκπληκτικό βίντεο με το οποίο εκφράζει τα συναισθήματα ολόκληρου του λαού προς την Εθνική ομάδα ενώ ευχαριστεί ξεχωριστά τον Λιονέλ Μέσι για τη χαρά που έδωσε στους Αργεντινούς.

«Νιώθω διαφορετικά, ευλογημένος… Ω Θεέ μου, νιώθω υπερήφανος, νιώθω ότι τώρα μπορώ, νιώθω ισχυρός. Τώρα νιώθω αναγνώριση, σεβασμό, ζωντάνια. Νιώθω όπως δεν ένιωθα για πολύ καιρό. Σε ευχαριστούμε Λίο που μας έκανες να νιώσουμε αυτό που χρειαζόμασταν στην Αργεντινή. Είμαστε Πρωταθλητές», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο βίντεο.

Δείτε το βίντεο

https://twitter.com/Argentina/status/1414074323183280142?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1414074323183280142%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.in.gr%2F2021%2F07%2F11%2Fsports%2Ffootball%2Fekpliktiko-vinteo-tis-omospondias-tis-argentinis-pros-ton-mesi-kai-tin-parea-tou%2F

Λίγα λόγια για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή

Ο Λιονέλ Μέσι είναι γνωστός με το ψευδώνυμο «La Pulga» έχει λάβει πολλαπλές βραβεύσεις, θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης της Πριμέρα Ντιβιζιόν και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου στη διάρκεια μίας σεζόν και δεύτερος καλύτερος σκόρερ του Τσάμπιονς Λιγκ, διοργάνωση στην οποία έχει τερματίσει πρώτος σκόρερ τέσσερις συνεχόμενες σεζόν. Είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του 21ου αιώνα σύμφωνα με την IFFHS και ο πρώτος σκόρερ της ιστορίας σε διάστημα ενός ημερολογιακού έτους. Μέσι

Αγωνιζόταν με την Νιούελς Ολντ Μπόις στην Αργεντινή προτού μετακομίσει στην Ευρώπη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα σε ηλικία 13 ετών. Μεταξύ των αρκετών τίτλων που έχει κατακτήσει, περιλαμβάνονται τέσσερα Τσάμπιονς Λιγκ, εφτά Πρωταθλήματα Ισπανίας, τρία Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, δύο Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, ένα χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο U-20. Είναι έτσι ο αλλοδαπός ποδοσφαιριστής με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία της Μπαρτσελόνα (25 τίτλοι τον Αύγουστο 2015). Χάρη στις επιδόσεις του, ο Μέσι αναδείχτηκε καλύτερος παίκτης της πρώτης δεκαετίας του 21ου αιώνα από το περιοδικό World Soccer και καλύτερος παίκτης στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ τα τελευταία 20 χρόνια από την ΟΥΕΦΑ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments