Πολιτική

Πέθανε ο Τάσος Νεράντζης

Πέθανε ο Τάσος Νεράντζης
Τάσος Νεράντζης: Έφυγε από την ζωή, σήμερα Κυριακή 11/07, ο πρώην βουλευτής Β΄ Πειραιά ΝΔ και υφυπουργός Μεταφορών και Ανάπτυξης.

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα Κυριακή 11/07, ο πρώην βουλευτής Β΄ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας και υφυπουργός Μεταφορών και Ανάπτυξης, Τάσος Νεράντζης.

Τάσος Νεράντζης: Η αιτία του θανάτου του

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πέθανε από ανακοπή καρδιάς σήμερα το πρωί.

Τάσος Νεράντζης

Ο Τάσος Νεράντζης είχε γεννηθεί στη Νίκαια του Πειραιά και είχε σπουδάσει νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Υπήρξε πρωταθλητής εφήβων Ελλάδας στην επιτραπέζια αντισφαίριση το 1958, με τον ΧΑΝ Νίκαιας.

Ήταν ιδρυτικό μέλος της Νέας Δημοκρατίας και εξελέγη πρώτη φορά βουλευτής στην περιφέρεια Β΄ Πειραιώς με το ίδιο κόμμα στις βουλευτικές εκλογές του 1974. Επανεκλέχτηκε το Νοέμβριο του 1989, και το 1993. Από τότε επανεκλεγόταν συνεχώς έως και τις εκλογές του Ιουνίου 2012. Τάσος Νεράντζης

Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας και αντιπρόεδρος της Βουλής καθώς και μέλος στην επιτροπή για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την εξεταστική επιτροπή για την Siemens. Μέχρι το 2014 ήταν πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Τάσος Νεράντζης

Στην κυβέρνηση Κωνσταντίνου Καραμανλή διετέλεσε υφυπουργός μεταφορών και επικοινωνίας (10 Μαρτίου 2004 – 15 Φεβρουαρίου 2006) καθώς και υφυπουργός ανάπτυξης (15 Φεβρουαρίου 2006 – 19 Σεπτεμβρίου 2007).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments