Θέσεις Εργασίας

Θέσεις εργασίας: Λήγει αύριο η προθεσμία για ετήσιες συμβάσεις στην ΑΕΜΥ

Θέσεις εργασίας: Λήγει αύριο η προθεσμία για ετήσιες συμβάσεις στην ΑΕΜΥ
Θέσεις εργασίας: Την πρόσληψη τριών διαπολιτισμικών μεσολαβητών προωθεί η Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας Α.Ε. (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.). Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 12μηνη σύμβαση εργασίας, με δυνατότητα παράτασης.

Την πρόσληψη τριών διαπολιτισμικών μεσολαβητών προωθεί η Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας Α.Ε. (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.). Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 12μηνη σύμβαση εργασίας, με δυνατότητα παράτασης.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη, ξεχωριστά για κάθε ειδικότητα.

Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν υπάλληλοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως την Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021.

Λεπτομέρειες της προκήρυξης

Κάθε υποψήφιος έχει το δικαίωμα υποβολής μίας μόνο αίτησης, για μία γλώσσα και για ένα (1) Προ-Αναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών. Σε περίπτωση υποβολής πλέον της μίας αίτησης ή της συμπερίληψης σε μία αίτηση άνω της μίας γλώσσας ή/και άνω του ενός Προ-Αναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών, ο υποψήφιος αυτομάτως αποκλείεται από την περαιτέρω διαδικασία αξιολόγησης.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας των υποψήφιων στις ανώτερες θέσεις της κατάταξης και προκειμένου για την κάλυψη των προκηρυσσόμενων θέσεων, μεταξύ των ισοβαθμούντων υποψηφίων θα διενεργηθεί δημόσια κλήρωση πριν την κατάρτιση των οριστικών πινάκων, με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας στην ιστοσελίδα της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments