Video

Encanto: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη νέα ταινία της Disney

Encanto: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη νέα ταινία της Disney
Encanto: Μια ξεχωριστή ταινία από την Disney.

Μια μαγική περιπέτεια περιμένει στην επερχόμενη ταινία Encanto της Disney. Το Walt Disney Animation Studios μεταφέρει τους θεατές στη Νότια Αμερική. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε προτού μπείτε στο Casa Madrigal.

Πότε κυκλοφορεί;

Η ταινία, σε σκηνοθεσία της ταινίας Zootopia των Byron Howard και Jared Bush και συν-σκηνοθεσία της Charise Castro Smith , έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 24 Νοεμβρίου 21-22.

Το τρέιλερ της ταινίας

Το επίσημο τρέιλερ δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, αλλά η Disney έχει μοιραστεί ένα teaser με ένα πρωτότυπο τραγούδι από την ταινία. Παρακολουθήστε παρακάτω:

Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας;

Η επικείμενη ταινία, που γυρίστηκε στην Κολομβία, αφηγείται την ιστορία μιας εξαιρετικής οικογένειας. Σύμφωνα με το παρασκήνιο της ταινίας, οι Madrigals «ζουν κρυμμένοι στα βουνά της Κολομβίας σε ένα μαγικό σπίτι, σε μια ζωντανή πόλη, σε ένα θαυμάσιο, γοητευτικό μέρος που ονομάζεται  Encanto».

Η μαγεία του Encanto ευλόγησε κάθε παιδί στην οικογένεια, εκτός από την 15χρονη Mirabel, με ένα μοναδικό δώρο. «Δώρο ή όχι δώρο, είμαι εξίσου ξεχωριστός με την υπόλοιπη οικογένειά μου», λέει στην ταινία. Ωστόσο, όταν η Mirabel ανακαλύπτει ότι η μαγεία που περιβάλλει την Encanto κινδυνεύει, ο απλός έφηβος μπορεί να είναι η μόνη ελπίδα της οικογένειάς της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments