Αθλητισμός

Ο Ατρόμητος έβαλε στον “πάγο” τον Ουάρντα γιατί πάει για μεταγραφή βόμβα

Ο Ατρόμητος έβαλε στον “πάγο” τον Ουάρντα γιατί πάει για μεταγραφή βόμβα
Ουάρντα: Ο Ατρόμητος από ότι φαίνεται βάζει στον "πάγο" την απόκτηση του παίκτη, καθώς αναμένει μία μεταγραφική βόμβα.

Εδώ και μερικές μέρες έχει γίνει γνωστό πως ο Ουάρντα οδεύει προς τον Ατρόμητο. Από ότι φαίνεται όμως η ομάδα πρόκειται να “παγώσει” την μεταγραφή του παίκτη, καθώς αναμένεται μία μεγάλη μεταγραφή στην ομάδα των Περιστεριωτών.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ η στήλη Πανδώρα στον overfm.gr, εξηγεί τον λόγο που έγινε το σημερινό επεισόδιο Λουτσέσκου – Ουάρντα και αναφέρει τον τρόπο που θα συντελεστεί η επιστροφή του παίκτη στην ομάδα του Περιστερίου.

Επεισόδιο μεταξύ Λουτσέσκου και Ουάρντα

Ένα επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Ολλανδία όπου βρίσκεται σε εξέλιξη το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ. Κατά την πρωινή προπόνηση ο Αμρ Ουάρντα δέχθηκε παρατηρήσεις από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Αιγύπτιος μετά από ένα άστοχο κοντρόλ εκνευρίστηκε και κλώτσησε τη μπάλα μακριά με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να λαμβάνει άμεσα τα μέτρα του. Ο Ρουμάνος κόουτς είπε στον Αιγύπτιο πως η προπόνηση έλαβε τέλος γι αυτόν με τον Ουάρντα να φεύγει από το γήπεδο αρκετά εκνευρισμένος.

Ψάχνει άλλη ομάδα ο Ουάρντα

Ο Ρουμάνος κόουτς δεν αμφισβητεί το ταλέντο και τα προσόντα του Αμρ, έχει πρόβλημα με την νοοτροπία του, αλλά και με το οτι δεν μπορεί να βρει μαζί του κώδικα επικοινωνίας. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι στην πρώτη θητεία του Λουτσέσκου στον “δικέφαλο”, ο Ουάρντα συνήθως κατέληγε δανεικός. Κάτι που όπως φαίνεται θα γίνει και τώρα αφού και ο ίδιος λειτουργεί αντιδραστικά απέναντι στο προπονητή του.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της στήλης, υποστηρίζεται πως έχει γίνει ανεπίσημη κρούση στον Ουάρντα από τον Ατρόμητο, αλλά ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής ήταν αρνητικός. Όμως μάλλον τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς υπάρχει η πληροφορία πως ο Ουάρντα είναι αυτός που έχει αρχίσει να ψάχνει για άλλη ομάδα στην Ελλάδα.

“Πάγωσε” το θέμα Ουάρντα

Το ρεπορτάζ λέει, πως παρότι προπονητής του Ατρόμητου είναι ο Ανχελ Λόπεθ, ο οποίος στο πρώτο μισό της περασμένης σεζόν στον Βόλο είχε καλή συνεργασία με τον Ουάρντα και ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος διατηρεί σούπερ σχέση με τον “Χαμπίμπι” και οι δύο ήταν επιφυλακτικοί στο να του προσφέρουν συμβόλαιο και θέση στην ομάδα.

Για τον λόγο αυτό το θέμα Ουάρντα – Ατρόμητος “πάγωσε” κατευθείαν, με ευθύνη των Περιστεριωτών. Ίσως γιατί έχουν προχωρήσει την υπόθεση παίκτη που αγωνίζεται στις ίδιες θέσεις με τον Αιγύπτιο. Ο παίκτης αυτός δε θα είναι από ομάδα του εξωτερικού και λογικά θα έρθει ως δανεικός. Θα είναι όντως μεταγραφή βόμβα και υπερβατική για τα δεδομένα του Ατρομήτου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments