Αθλητισμός

Λιονέλ Μέσι: Καταρχήν συμφωνία με μισό μισθό

Λιονέλ Μέσι: Καταρχήν συμφωνία με μισό μισθό
Λιονέλ Μέσι: Συμφώνησε με την ομάδα της Βαρκελώνης ο επιθετικός, ενώ τώρα μένουν μόνο οι υπογραφές.

Από ότι φαίνεται ο Λιονέλ Μέσι χωρίς Μπαρτσελόνα δεν γίνεται. Ο 33χρονος super star των «μπλαουγκράνα» είχε πάρει την απόφαση να παραμείνει στην ομάδα που έκανε το ντεμπούτο του. Αλλά έμεινε ελεύθερος για λίγο καιρό και τελικά αποφασίστηκε να μείνει για άλλα δύο χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα συνεχίσει στην αγαπημένη του Μπαρτσελόνα και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Copa America.  Λιονέλ Μέσι

Το νέο δημοσίευμα για την συμφωνία

Όπως αναφέρει σε αποκλειστικό της δημοσίευμα η Sport, ο Αργεντινός θρύλος και πλέον κάτοχος του Copa America, έχει ήδη φτάσει σε προφορική συμφωνία με τους Καταλανούς για να συνεχιστεί αυτή η σχέση ζωής ανάμεσα σ’ εκείνον και τον σύλλογο της Βαρκελώνης.

Μάλιστα, το καταλανικό Μέσο τονίζει πως δεν θα είναι μονάχα για δυο χρόνια το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψουν οι δύο πλευρές, αλλά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα παρά τις όποιες σκέψεις μπορεί να υπήρχαν στο μυαλό του ποδοσφαιριστή για εμπειρίες από το MLS.

Όσον αφορά στο οικονομικό σκέλος, η Sport αναφέρει ότι ο μισθός του Μέσι μειώνεται κατά 50%, κάτι το οποίο ο παίκτης αποδέχθηκε λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης του κλαμπ. «Είναι πλέον πολύ προχωρημένο και δεν φαίνεται να μπορεί να στραβώσει» σχολιάζεται στο δημοσίευμα.

Λίγα λόγια για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή

Ο Λιονέλ Μέσι είναι γνωστός με το ψευδώνυμο «La Pulga» έχει λάβει πολλαπλές βραβεύσεις, θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης της Πριμέρα Ντιβιζιόν και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου στη διάρκεια μίας σεζόν και δεύτερος καλύτερος σκόρερ του Τσάμπιονς Λιγκ, διοργάνωση στην οποία έχει τερματίσει πρώτος σκόρερ τέσσερις συνεχόμενες σεζόν. Είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του 21ου αιώνα σύμφωνα με την IFFHS και ο πρώτος σκόρερ της ιστορίας σε διάστημα ενός ημερολογιακού έτους. Μέσι

Αγωνιζόταν με την Νιούελς Ολντ Μπόις στην Αργεντινή προτού μετακομίσει στην Ευρώπη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα σε ηλικία 13 ετών. Μεταξύ των αρκετών τίτλων που έχει κατακτήσει, περιλαμβάνονται τέσσερα Τσάμπιονς Λιγκ, εφτά Πρωταθλήματα Ισπανίας, τρία Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, δύο Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, ένα χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο U-20. Είναι έτσι ο αλλοδαπός ποδοσφαιριστής με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία της Μπαρτσελόνα (25 τίτλοι τον Αύγουστο 2015). Χάρη στις επιδόσεις του, ο Μέσι αναδείχτηκε καλύτερος παίκτης της πρώτης δεκαετίας του 21ου αιώνα από το περιοδικό World Soccer και καλύτερος παίκτης στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ τα τελευταία 20 χρόνια από την ΟΥΕΦΑ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments