Video

Μαίρη Χρονοπούλου: Διασκέδασε στον Τάκη Ζαχαράτο

Μαίρη Χρονοπούλου: Διασκέδασε στον Τάκη Ζαχαράτο
Μαίρη Χρονοπούλο: Την παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου «Πάμε γι΄άλλα» παρακολούθησε την περασμένη Κυριακή η σπουδαία σταρ του ελληνικού κινηματογράφου Μαίρη Χρονοπούλου

Στην παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου «Πάμε γι΄άλλα» στο θέατρο Άλσος βρέθηκε την περασμένη Κυριακή η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, Μαίρη Χρονοπούλου.

Η σπουδαία ηθοποιός τράβηξε αμέσως πάνω της τα βλέμματα του κόσμου, ενώ σε κάποια στιγμή της παράστασης ο Τάκης Ζαχαράτος κατέβηκε από τη σκηνή και ερμήνευσαν μαζί το γνωστό τραγούδι «Του αγοριού απέναντι», από την ταινία «Μια κυρία στα μπουζούκια».

Δείτε το σχετικό βίντεο :

Μαίρη Χρονοπούλου και ηλικία: Τα αφιερώματα κάθε χρόνο για την ηθοποιό είναι πολλά αλλά η ίδια δεν ενδιαφέρεται για τα γενέθλιά της, ενώ δεν δίνει πλέον ούτε συνεντεύξεις.

Τα 88α γενέθλιά της έχει την Παρασκευή (16/7) η Μαίρη Χρονοπούλου η οποία πέρισυ τέτοια εποχή  μιλώντας στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, δήλωσε: «Δεν με ενδιαφέρει να θυμάμαι τα γενέθλιά μου… Δεν έχει νόημα». Η ίδια δεν δίνει πλέον συνεντεύξεις: «Δεν υπάρχει κάτι που να θέλει να μάθει ο κόσμος για εμένα πια. Ο κόσμος έχει άλλα καθημερινά προβλήματα. Όπως τον κορωνοϊό, που όλοι τον φοβούνται. Τον φοβάμαι και εγώ αυτόν να ξέρεις» ανέφερε. Λόγω της πανδημίας μάλιστα, δεν θα δεχτεί επισκέψεις: «Άλλωστε όλοι οι φίλοι μου έχουν πεθάνει. Ο Φαίδωνας, ο Αλέκος, ο Νίκος, όλοι…».

Μαίρη Χρονοπούλου ηλικία: Κλείνει σήμερα τα 87  – Τα μοναχικά γενέθλια

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια έκανε δώρο στον εαυτό της μια τεράστια τηλεόραση, προκειμένου να βλέπει ενημερωτικές εκπομπές και ειδήσεις. «Όχι ταινίες. Μόνο ειδήσεις με ενδιαφέρουν και τι γίνεται εκεί στον έξω κόσμο» εξήγησε.

Η «Κυρία» του ελληνικού κινηματογράφου

Τα αφιερώματα κάθε χρόνο δίνουν και παίρνουν, αλλά η ίδια δεν ενδιαφέρεται για τα γενέθλιά της, ενώ δεν δίνει πλέον ούτε συνεντεύξεις. Η Μαίρη Χρονοπούλου υπήρξε μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του ελληνικού κινηματογράφου. Εντυπωσιακή γυναίκα και ταλαντούχα ηθοποιός, έγινε σταρ στην καλύτερη εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, τη δεκαετία του ’60. Με πλούσια υποκριτικά προσόντα σφράγισε πολλές ταινίες της Φίνος Φίλμ, και όχι μόνο… Η αδρή παρουσία της, το γεμάτο γωνίες πρόσωπο της αλλά και η παράξενη γοητεία που ασκούσε στους σκηνοθέτες την καθιέρωσαν ως μία από τις κορυφαίες παρουσίες στο χώρο του θεάματος.

1957 η πρώτη εμφάνιση

Το 1957 θα κάνει την πρώτη εμφάνιση της στο ελεύθερο θέατρο και μια σειρά σημαντικών θεατρικών και κιν/φικών συνεργασιών στην συνέχεια με την καριέρα της να απογειώνεται αρχές της δεκαετίας του ’60 μέσα από τις κλασικές δραματικές ταινίες της εποχής και τα μιούζικαλ του Φίνου που την καθιερώνουν σε μια από τις μεγάλες Ντίβες του σινεμά. Φινετσάτη με αρχοντική κορμοστασιά συνδυασμένα με φλογερό και μάγκικο πολλές φορές ταμπεραμέντο, θα ερμηνεύσει ρόλους Ντάμας και μοιραίας γυναίκας δίπλα στους ωραιότερους Ζεν πρεμιέ της εποχής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments