Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Κατέθεσε φάκελο για την Basket League

Ολυμπιακός: Κατέθεσε φάκελο για την Basket League
Ολυμπιακός: Οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν στην κατάθεση φακέλου στον ΕΣΑΚΕ, προκειμένου να επιστρέψει στην Basket League.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην κατάθεση φακέλου για την συμμετοχή στην Basket League. Ειδικότερα, στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ βρέθηκαν λίγο μετά τις 15:00 οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και κατέθεσαν τον φάκελο της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, οι Ερυθρόλευκοι έπειτα από δυο χρόνια απουσίας από την πρώτη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ είχαν διορία μέχρι και σήμερα για να καταθέσουν τον απαραίτητο φάκελο για συμμετοχή στην Α1 τη νέα σεζόν.

Εξασφάλισαν την άνοδο μέσα από τα πλέι οφ

Οι Πειραιώτες πήραν την άνοδο από την Α2 όπου βρίσκονταν μέσα από τα πλέι-οφ, ενώ προ ημερών βρέθηκαν στο συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ πρώτη φορά μετά την απόφαση να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα, με τον Χρήστο Λεπενιώτη να είναι εκείνος που βρέθηκε εκεί ως εκπρόσωπος των Πειραιωτών απλώς για να παρακολουθήσει το συμβούλιο.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν κατέθεσε τον απαραίτητο φάκελο στον ΕΣΑΚΕ για τη μεγάλη επιστροφή στην Basket League. Αξίζει να σημειωθεί πως από την πλευρά της ερυθρόλευκης ΚΑΕ δεν σχολιάζουν το παραμικρό σχετικά με το σημερινό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ.

Εντελώς διαφορετικά τα πράγματα

Οι Ερυθρόλευκοι, εφόσον επιστρέψουν, θα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με πριν από δυο χρόνια, με τους αδερφούς Αγγελόπουλους να έχουν πετύχει το στόχο τους με την ιστορική απόφαση το 2019.

Βέβαια, για την τελική απόφαση των προέδρων του Ολυμπιακού θα παίξουν ρόλο οι αλλαγές που θα υπάρξουν προσεχώς στο ελληνικό μπάσκετ και πρωτίστως μετά τις εκλογές της ΕΟΚ, εφόσον αυτές διεξαχθούν στις 12 Σεπτεμβρίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments