Οικονομία

Ρύθμιση οφειλών: «Κλειδώνει» σήμερα η νέα ρύθμιση έως 72 δόσεις για τα χρέη της πανδημίας

Ρύθμιση οφειλών: «Κλειδώνει» σήμερα η νέα ρύθμιση έως 72 δόσεις για τα χρέη της πανδημίας
Ρύθμιση οφειλών: Ημέρα αποφάσεων η σημερινή καθώς αναμένεται να κλειδώσει η ρύθμιση οφειλών για τα χρέη της πανδημίας έως 72 δόσεις. Στην τηλεδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα μεταξύ του υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρας και επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών θα υπάρξει κατάληξη για ρυθμίσεις που αφορούν τα χρέη της πανδημίας.

Ημέρα αποφάσεων η σημερινή καθώς αναμένεται να κλειδώσει η ρύθμιση οφειλών για τα χρέη της πανδημίας έως 72 δόσεις. Στην τηλεδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα μεταξύ του υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρας και επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών θα υπάρξει κατάληξη για ρυθμίσεις που αφορούν τα χρέη της πανδημίας.

Ποιους θα αφορά η ρύθμιση

Η νέα ρύθμιση θα αφορά στο τμήμα της κοινωνίας που πλήττεται, καθώς και σε όσους περιλαμβάνονται στη διευρυμένη λίστα των ΚΑΔ του Απριλίου, σε όσους βρίσκονται σε αναστολή εργασίας ή στο πρόγραμμα «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ», στους ιδιοκτήτες ακινήτων με «Δήλωση Covid» και στους εγγεγραμμένους ανέργους στον ΟΑΕΔ.

ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ

Ο κ. Σταϊκούρας μιλώντας στην ΕΡΤ1, αποσαφήνισε παράλληλα, ότι δεν θα επεκταθεί στην εστίαση και σε άλλους κλάδους το μέτρο της απαλλαγής από τα ενοίκια, αλλά τον Ιούλιο θα περιοριστεί σε λίγους κλάδους που μένουν κλειστοί με κυβερνητική εντολή. Ανέφερε επίσης, ότι έως τώρα το κράτος έχει καταβάλει 650 εκατ. ευρώ σε ιδιοκτήτες ακινήτων για τα «κουρεμένα» ενοίκια που εισέπραξαν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments