ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Κωνσταντίνος Μπογδάνος
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας

Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο pagenews.gr: Οι πολίτες θα αποτιμήσουν θετικά το έργο της κυβέρνησης

Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο pagenews.gr: Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για την πρόταση που κατέθεσε να αρθούν οι περιορισμοί σε καταστήματα που λειτουργούν αποκλειστικά για εμβολιασμένους, ενώ εκτίμησε πως στο τέλος της τετραετίας οι πολίτες θα αποτιμήσουν θετικά το έργο της κυβέρνησης.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή Opinion Leader με τον Δημήτρη Τάκη, μίλησε για την πρόταση που κατέθεσε στον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια να αρθούν οι περιορισμοί σε καταστήματα που λειτουργούν αποκλειστικά για εμβολιασμένους, ενώ εκτίμησε πως στο τέλος της τετραετίας οι πολίτες θα αποτιμήσουν θετικά το έργο της κυβέρνησης.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο pagenews.gr: «Ο Τσίπρας έκανε το δύο μέτρα και δύο σταθμά πολιτική σφραγίδα»

Σχετικά με το αν η κυβέρνηση στο τέλος της τετραετίας θα κριθεί για την πανδημία και όχι για το πολιτικός της έργο και απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αντίτεινε πως η κυβέρνηση έχει να επιδείξει «την επανεξοπλιστική απόφαση που έλαβε η , την αναδιοργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων, το γεγονός ότι συμπηγνύουμε συμμαχίες και ισχυροποιούμε τις ήδη υπάρχουσες σε μια άνευ προηγουμένη ένταση, την αναθεώρηση του Συντάγματος, το ασφαλιστικό και εκπαιδευτικό νομοσχέδιο, όλες εκείνες τις αφορμές για τις οποίες η αξιωματική αντιπολίτευση κατέβαινε στους δρόμους καλώντας μας να σταματήσουμε τη μεταρρυθμιστική μας ορμή». «Ο Τσίπρας έκανε το δύο μέτρα και δύο σταθμά πολιτική σφραγίδα. Η κυβέρνηση δεν έχει μείνει στάσιμη, αλλά συνέχισε το έργο της». συμπλήρωσε.

Παράλληλα εξέφρασε την άποψη πως οι κρίσεις που αντιμετώπισε η κυβέρνηση δεν ήταν μία αλλά δύο, αναφερόμενος στην εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού από μεριάς της Τουρκίας και τα γεγονότα στα σύνορα του Έβρου.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο pagenews.gr

Ακόμη εκτίμησε πως οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, δήλωσε πως ελπίζει πως μέχρι τότε θα έχουμε ξεμπερδέψει με τον κορωνοϊό και εκτίμησε πως οι πολίτες θα κρίνουν θετικά ολόκληρο το έργο του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, τόσο όσον αφορά την πανδημία, την κρίση στο Έβρο αλλά και γενικότερα το κυβερνητικό της έργο.

Για τον «διαχωρισμό» μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων

Μιλώντας για τον «διαχωρισμό» μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων δήλωσε πως η κυβέρνηση πρέπει να προστατέψει το ύψιστο συνταγματικό δικαίωμα, αυτό της ζωής.

Όσον αφορά τους εμβολιασμένους πολίτες οι οποίοι θεωρούν πως παρά τον εμβολιασμό τους δεν έχουν πολλές ελευθερίες, δήλωσε πως συμφωνεί με τις ανησυχίες τους και τόνισε πως κατέθεσε πρόταση για τα μαγαζιά που θα λειτουργούν πλήρως με εμβολιασμένους να μη λειτουργούν με καθήμενους πελάτες, αλλά να μπορούν να λειτουργούν ακριβώς όπως πριν, με μόνη ίσως εξαίρεση την πληρότητα.

Όσον αφορά το που θα μπορούσε να επεκταθεί η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού δήλωσε πως αν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά και δεν εκπληρώνονταν οι στόχοι που έχουν τεθεί ως προς αυτήν την κατεύθυνση, θα μπορούσε να γίνει μία συζήτηση για την υποχρεωτικότητα εν μέρει σε εκπαιδευτικούς, σώματα ασφαλείας ή Ένοπλες Δυνάμεις.