Lifestyle

The Bachelor: Άλλος άνθρωπος η Αντζελίνα – Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

The Bachelor: Άλλος άνθρωπος η Αντζελίνα – Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της
The Bachelor: Η Αντζελίνα από το γνωστό ριάλιτι άλλαξε ολοκληρωτικά την εμφάνιση της.

Το μελαχρινό κορίτσι που συζητήθηκε όσο κανένα στο The Bachelor, λίγους μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι είναι άλλος άνθρωπος.

The Bachelor : Η αλλαγή της Αντζελίνας

The Bachelor

Είναι από τα πρόσωπα που άφησαν το δικό τους στίγμα στα φετινά ριάλιτι, ήταν η όμορφη Αντζελίνα Χαλντέντα η οποία διεκδίκησε με «νύχια και με δόντια» την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου στο The Bachelor. Το μελαχρινό κορίτσι που συζητήθηκε όσο κανένα στο ριάλιτι αγάπης λίγους μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι είναι άλλος άνθρωπος.Η ίδια βγαίνοντας από το The Bachelor είχε αποκαλύψει πως όσο ήταν μέσα στη βίλα που φιλοξενούσε το ριάλιτι, είχε πάρει 13 κιλά.

Όχι, μόνο έχασε αυτά που είχε πάρει αλλά πολλά περισσότερα με τη ζυγαριά της, όπως η ίδια αποκάλυψε να δείχνει πλέον 46 κιλά. Αυτό διαπίστωσαν και οι followers της στις νέες της φωτογραφίες, οπού ποζάρει με τζιν παντελόνι. Οι followers της έσπευσαν να σχολιάσουν την μεγάλη απώλεια των κιλών, με την ίδια να εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για όλα όσα ειπώθηκαν.

Όπως η ίδια είπε σε νέο της insta story, πράγματι αδυνάτισε πολύ και της αρέσει η νέα της εικόνα, για αυτό τον λόγο και ενοχλείται όταν οι χρήστες των social media της στέλνουν μηνύματα και κάνουν σχόλια για τη νέα της εικόνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments