Ελλάδα

Φολέγανδρος: Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες και η αλήθεια θα μαθευτεί πολύ γρήγορα, λέει η μητέρα της 26χρονης

Φολέγανδρος: Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες και η αλήθεια θα μαθευτεί πολύ γρήγορα, λέει η μητέρα της 26χρονης
Φολέγανδρος: «Οι αρχές κάνουν ότι μπορούν για να μάθουν τι κρύβεται πίσω από τον θάνατο του παιδιού μου», τονίζει σε δηλώσεις της η μητέρα της 26χρονης Γαρυφαλιάς.

Η μητέρα της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που έχασε τη ζωή της κάτω από άγνωστες συνθήκες στη Φολέγανδρο αναζητά απαντήσεις για το θάνατο της κόρης της.

Φολέγανδρος: Οι δηλώσεις της μητέρας της άτυχης κοπέλας

«Οι αρχές κάνουν ότι μπορούν για να μάθουν τι κρύβεται πίσω από τον θάνατο του παιδιού μου», τονίζει σε δηλώσεις της η μητέρα της 26χρονης Γαρυφαλιάς και προσθέτει πως «δεν γνωρίζω την οικογένεια του παλικαριού που αναζητείται αυτή τη στιγμή».

Παράλληλα οι γονείς της άτυχης κοπέλας αναμένουν νέα για την τύχη του φίλου της κόρης τους με τον οποίο έκανε διακοπές στη Φολέγανδρο.

Φολέγανδρος

«Το παιδί μου ήταν ένα αξιολάτρευτο πλάσμα και την αγαπούσαν όλοι εδώ στην περιοχή μας. Δεν γνωρίζω την οικογένεια του παλικαριού που τον αναζητούν αυτή τη στιγμή οι αρχές και δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί», τονίζει χαρακτηριστικά η μητέρα της.

«Οι αστυνομικές αρχές και το λιμενικό κάνουν ότι μπορούν για να μάθουν τι κρύβεται πίσω από το θάνατο του παιδιού μου. Δυστυχώς δεν έχει βγει κάποιο πόρισμα ακόμα από τον ιατροδικαστή», επισημαίνει ακόμη.

«Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής στη Φολέγανδρο αλλά δεν έχω κάποια επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία και δεν μπορώ να κάνω εικασίες αυτή τη στιγμή αλλά είμαι σίγουρη ότι η αλήθεια θα μαθευτεί πολύ γρήγορα», καταλήγει η μητέρα της 26χρονης Γαρυφαλλιάς. Φολέγανδρος

Νεαρή γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα

Υπενθυμίζουμε πως το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Ιουλίου νεαρή γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στην Φολέγανδρο, σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades Voice. Όπως διαπιστώθηκε μετά την ανάσυρσή της, η νεαρή ήταν ήδη νεκρή .

Την κοπέλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχαν δει νωρίτερα να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες – όχι ενοικιαζόμενο – σε έναν πολύ ανηφορικό δρόμο. Το αυτοκίνητο, για άγνωστο λόγο, παρέκκλινε της πορείας του και σταμάτησε εκτός του δρόμου, πάνω σε βραχώδες σημείο.

Τότε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η νεαρή, που εικάζεται ότι είναι Ελληνίδα και ηλικίας περίπου 22 ετών, βγήκε από τη θέση της οδηγού, πήρε από το πορτ-μπαγκάζ ένα σακίδιο, το φόρεσε στην πλάτη και στράφηκε προς τη βραχώδη περιοχή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments