Ελλάδα

Ηράκλειο Κρήτης: Βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο

Ηράκλειο Κρήτης: Βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο
Ηράκλειο Κρήτης: Μια 49χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του ξενοδοχείο που διέμενε στη Χερσόνησο τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το ekrιti η αλλοδαπή γυναίκα που παραθέριζε στη Χερσόνησο (Ηράκλειο Κρήτης) βρέθηκε λιπόθυμη, χωρίς τις αισθήσεις της γύρω στις 04:30 τα ξημερώματα Σαββάτου και αμέσως ειδοποιήθηκαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ. Ήταν όμως αργά για την άτυχη γυναίκα που είχε αφήσει την τελευταία της πνοή ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η αιτία θανάτου είναι η οξεία μέθη. Η αναζήτη στο Ηράκλειο Κρήτης βρίσκεται σε εξέλιξη , ΄βστε να βρεθεί η άκρη του νήματος. Ηράκλειο Κρήτης

Κρήτη: Η νεαρή τουρίστρια όπως όλα δείχνουν έκανε ένα λάθος που της κόστισε τη ζωή Άσχημο τέλος για την 29χρονη Γαλλίδα τουρίστρια, Βιολέτ Γκιγκανό, είχε η πεζοπορία στο Ελαφονήσι της Κρήτης καθώς οι αρχές την εντόπισαν νεκρή την Πέμπτη 1η Ιουλίου, έπειτα από έρευνες ημερών. Η νεαρή τουρίστρια όπως όλα δείχνουν έκανε ένα λάθος, το οποίο αποδείχθηκε μοιραίο.

Κρήτη: Το μοιραίο λάθος της Γαλλίδας

Η νεαρή κοπέλα έφτασε το πρωί της Πέμπτης στην παραλία του Κριού, όπου στάθμευσε το όχημά της και μέσω ενός μονοπατιού κατευθύνθηκε προς το Ελαφονήσι. Εκεί ήταν και τα τελευταία σημάδια ζωής, καθώς επικοινώνησε με τους γονείς της, ενώ στη συνέχεια πήρε το δρόμο της επιστροφής. Δυστυχώς, όμως, σε μια διασταύρωση του μονοπατιού πήρε τη λάθος κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να χάσει τον προσανατολισμό της και να οδηγηθεί σε άλλο σημείο.

Η επικρατέστερη εκτίμηση

Η επικρατέστερη εκτίμηση για τον τρόπο που πέθανε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του flashnews.gr, δεν είναι ότι έπεσε στη χαράδρα, αλλά ότι η άτυχη κοπέλα, έχοντας χάσει πλέον τον προσανατολισμό της και χωρίς να γνωρίζει προς τα πού να κατευθυνθεί για την επιστροφή της, έχασε τις δυνάμεις της.

Τις ημέρες εκείνες επικρατούσαν πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 29χρονη ούσα αποπροσανατολισμένη και κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες καύσωνα, εξαντλήθηκε και χάθηκε. Εξετάζεται δηλαδή ότι ίσως η κοπέλα έχασε πλέον τις δυνάμεις της και αυτό την οδήγησε στη μοιραία κατάληξη. Να σημειωθεί ότι το σώμα της λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν αυτές τις ημέρες βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments