Ελλάδα

Μητέρα Γαρυφαλλιάς Φολέγανδρος: Άνανδρος και αλήτης

Μητέρα Γαρυφαλλιάς Φολέγανδρος: Άνανδρος και αλήτης
Μητέρα Γαρυφαλλιάς Φολέγανδρος: Συγκλονίζουν οι δηλώσεις της μητέρας της άτυχης Γαρυφαλλιάς στην Φολέγανδρο . 
Μητέρα Γαρυφαλλιάς Φολέγανδρος: Συγκλονίζουν οι δηλώσεις της μητέρας της άτυχης Γαρυφαλλιάς στην Φολέγανδρο . 

Μητέρα Γαρυφαλλιάς Φολέγανδρος

«Σας παρακαλώ περάστε αυτό το μήνυμα, ότι πρέπει να είναι η τελευταία Γαρυφαλλιά το παιδί μου που πέφτει στα χέρια ενός άνανδρου άνδρα και πρέπει εμείς οι μάνες να μεγαλώνουμε τα αγόρια μας διαφορετικά. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για αυτόν τον κύριο το μόνο που μπορώ να σας πω για το παιδί ότι ήταν ένα αξιόλογο πλάσμα πολύ αγαπητό, ένας επιστήμονας, ένα δώρο για μένα, για την οικογένειά μου και τα αδέρφια της και υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που μόνο άνανδρους και αλήτες μπορώ να τους χαρακτηρίσω όταν παίρνουν ένα κορίτσι διακοπές και αντί να το προστατεύσουν του φέρονται με αυτόν τον τρόπο»

Και συνέχισε η μητέρα της Γαρυφαλλιάς

«Δεν τον έχω γνωρίσει τον νεαρό μόνο στην κρίση του παιδιού μου που μου έλεγε ότι είναι ένα καλό παιδί αλλά έβλεπα κάποιες χειριστικές ενδεχομένως συμπεριφορές, αλλά πάνω στον έρωτα ένα παιδί ίσως και να μην τα είχε δει. Προσπαθώ με πολύ αξιοπρέπεια να το διαχειριστώ, ο σύζυγός μου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Μάθετε στα αγόρια σας, σας παρακαλώ, να φέρονται με ανδρισμό, να μην είναι αλήτες κι εγώ έχω δυο γιους. Τι να σας πω, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να είμαστε η ίδια οικογένεια. Έσπασε ένας συνδετικός κρίκος ανάμεσά μας. Είναι το πρώτο μας παιδί και άλλα τρία μετά. Είναι τραγικό, είναι εφιάλτης. Τα αδέλφια της είναι σε πολύ τραγική κατάσταση, τρέχουμε σε νοσοκομεία, είναι τραγικό αυτό που ζούμε. Θα ήθελα να πω στο παιδί μου μία τελευταία φορά ότι το αγαπώ κι εγώ και η οικογένεια του κι ότι το λατρεύουμε κι ότι δεν έκανε κάτι λάθος εκείνο. Σε εκείνον δεν θα ήθελα να πω κάτι. Μόνο στη μάνα του. Ότι είναι μάνα και την καταλαβαίνω, αλλά εγώ έχω κάνει τα παλικάρια μου και εκείνη δυστυχώς γέννησε έναν δολοφόνο».

Μητέρα Γαρυφαλλιάς Φολέγανδρος

Στην κατάθεση του, ο Δημήτρης Βέργος, αναφέρει, πως αφού την έσπρωξε πρώτη φορά, την ξαναέσπρωξε με αποτέλεσμα να χτυπήσει στα βράχια και εν συνεχεία να πέσει στη θάλασσα. Παρόλο που την έψαξε και την βρήκε, δεν την έβγαλε στη στεριά. Την άφησε αναίσθητη στο νερό. Και πέθανε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments