Διεθνή

Κορωνοϊός Ιταλία: «Ελεύθερη πτώση» στις ταξιδιωτικές κρατήσεις

Κορωνοϊός Ιταλία: «Ελεύθερη πτώση» στις ταξιδιωτικές κρατήσεις
Κορωνοϊός Ιταλία: «Ελεύθερη πτώση» στις ταξιδιωτικές κρατήσεις για διακοπές . Η πανδημία «χτύπησε» ηχηρά την γείτονα χώρα.

Κορωνοϊός Ιταλία: Η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού οδηγεί σε περιορισμό των κρατήσεων των Ιταλών για τις καλοκαιρινές διακοπές τους, τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό της χώρας. Όπως γράφει η εφημερίδα La Repubblica, σύμφωνα με στοιχεία της Ιταλικής Ομοσπονδίας Τουριστικών Επιχειρήσεων Fiavet, την τελευταία εβδομάδα, οι κρατήσεις για διακοπές σε ιταλικά και ξένα θέρετρα, μειώθηκαν κατά 50%. Κορωνοϊός - Ιταλία: «Ελεύθερη πτώση» στις ταξιδιωτικές κρατήσεις για διακοπές

Κορωνοϊός Ιταλία – Ανησυχία στο υπουργείο Εξωτερικών

Η διστακτικότητα και η ανησυχία οφείλονται και στην επίσημη ανακοίνωση του ιταλικού υπουργείου Εξωτερικών με την οποία, πριν δυο ημέρες, υπογραμμίσθηκε ότι όποιος Ιταλός πολίτης προκύπτει θετικός στον κορωνοϊό στο εξωτερικό, θα πρέπει να περιμένει να γίνει αρνητικός πριν μπορέσει να επιστρέψει.

Ιταλία Covid: Σε αναστολή τέθηκαν 177 υγειονομικοί στην πόλη Πορντενόνε στην βορειοανατολική Ιταλία,οι οποίοι αρνήθηκαν να εμβολιαστούν.

Covid Ιταλία:

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά, οι 46 εξ αυτών είναι νοσηλευτές και οι υπόλοιποι γιατροί και μέλη του βοηθητικού προσωπικού. Τα πρόσωπα αυτά δεν παρουσιάσθηκαν τον Ιούνιο για εμβολιασμό στα ραντεβού που τους είχαν δοθεί. Όπως προβλέπει η ιταλική νομοθεσία και τα μέτρα, οι 177 υγειονομικοί παύονται των καθηκόντων τους μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους .

«Όταν υπάρχουν κανόνες, πρέπει να εφαρμόζονται. Είναι η αρχή μιας διαδικασίας η οποία θα εφαρμοστεί, όπως προβλέπει ο νόμος, και από τα υπόλοιπα παραρτήματα του εθνικού συστήματος υγείας», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της περιφέρειας Βένετο Ρικάρντο Ρικάρντι.

Ιταλία: Σε αναστολή 177 υγειονομικοί που αρνήθηκαν να κάνουν εμβόλιο
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments