Αθλητισμός

Αραούχο ΑΕΚ: Το μήνυμα για την επιστροφή του

Αραούχο ΑΕΚ: Το μήνυμα για την επιστροφή του
Αραούχο ΑΕΚ: Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κιτρινόμαυρων έδωσε τη συνέντευξη του σχετικά με την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι για ακόμη μια φορά είναι ο Σέρχιο Αραούχο, αλλά αυτή τη φορά όχι ως δανεικός. Ο Αργεντινός φορ έφτασε την Πέμπτη στην Ελλάδα, εντυπωσίασε με τις εργομετρικές του εξετάσεις και παρακολούθησε από κοντά το φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σέρχιο Αραούχο παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό Cadena Ser μετά την επιστροφή του στην ΑΕΚ. Ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε πως είναι αποφασισμένος να εντυπωσιάσει ξανά με την κιτρινόμαυρη φανέλα, ενώ μίλησε και για την αγάπη που δέχεται από τον κόσμο της Ένωσης.

“Θέλω να τα… ξανασπάσω στην Αθήνα”

Αρχικά: «Είμαι χαρούμενος και βρίσκομαι σε εξαιρετική φόρμα. Θέλω να τα… ξανασπάσω στην Αθήνα. Η πώλησή μου έγινε από τη μια μέρα στην άλλη. Ο σύλλογος με ενημέρωσε για τη μεταγραφή και δεν είχα άλλη επιλογή από το να αποδεχτώ την πρόταση. Δ

εν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα στον σύλλογο. Έρχομαι στην ΑΕΚ για λιγότερα χρήματα σε σχέση με αυτά που έπαιρνα στη Λας Πάλμας, αλλά ούτε αυτό είναι κάτι που αποτελεί πρόβλημα».

Για το αν θα επέστρεφε κάποια στιγμή στο μέλλον στη Λας Πάλμας: «Ποτέ δεν λες ποτέ γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή. Τώρα σκέφτομαι τα τέσσερα χρόνια που έχω μπροστά μου εδώ. Η οικογένειά μου είναι χαρούμενη, έχω μεγάλη όρεξη, αλλά ποτέ δεν θα φύγω από τα Κανάρια γιατί είναι ένα μέρος στο οποίο θέλω να ζήσω όταν αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο».

“Ο κόσμος με υποδέχθηκε στην Αθήνα με πολλή αγάπη”

Για τη θερμή υποδοχή του στην Αθήνα από τους οπαδούς της ΑΕΚ: «Ο κόσμος με υποδέχθηκε στην Αθήνα με πολλή αγάπη. Η γυναίκα μου και ο γιος μου θα έρθουν στην Αθήνα και θα είμαστε χαρούμενοι.

Είπα ότι έφυγα από τη Λας Πάλμας από την… πίσω πόρτα γιατί ήθελα να αποχαιρετήσω τους φίλους της ομάδας. Δεν μπόρεσα να πω αντίο στους συμπαίκτες μου γιατί έπρεπε να φύγω στη 1 το πρωί για να ταξιδέψω. Δέχομαι τα πράγματα όπως συμβαίνουν».

Για το πως αναμένει τη νέα του επιστροφή στην ΑΕΚ: «Τώρα είμαι στην ΑΕΚ και πρόκειται να τα… σπάσω. Θα προσπαθήσω να έχω μια καλή σεζόν και να εμφανιστώ στο ίδιο επίπεδο που ήμουν και στη Λας Πάλμας. Δεν ξέρω γιατί στην Αθήνα μου δίνουν τόση αγάπη. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Εδώ θα τα… ξανασπάσω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments