Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Μεγάλο ενδιαφέρον για τον Μπάμπα Ραχμάν

Ολυμπιακός: Μεγάλο ενδιαφέρον για τον Μπάμπα Ραχμάν
Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ήδη δώσει το πράσινο φως.

Ο Ολυμπιακός σαρώνει την αγορά για παίκτες σε αρκετές θέσεις και μια από αυτές, μετά την αποχώρηση του Χοσέ Χολέμπας, είναι και αυτή του αριστερού μπακ. Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν τον ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στην πτέρυγα και αυτός που φαίνεται να έχει ανέβει πολύ ψηλά -ίσως και στην κορυφή- της λίστας, είναι ο Μπάμπα Ραχμάν.

Ολυμπιακός: Έδωσε το ΟΚ ο Πέδρο Μαρτίνς

Ο 27χρονος Γκανέζος μπακ της Τσέλσι που ολοκλήρωσε τη σεζόν αγωνιζόμενος ως δανεικός στον ΠΑΟΚ από τον Δεκέμβρη και μετά, διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι Πειραιώτες και ο Πορτογάλος προπονητής και για τον λόγο αυτό κινούνται ενεργά για την απόκτησή του από τους «μπλε». Η… ιστορία μεταξύ των δύο πλευρών άλλωστε έχει ξεκινήσει πριν καν ο παίκτης καταλήξει στον Δικέφαλο του Βορρά, αφού νωρίτερα είχε προταθεί στους πρωταθλητές Ελλάδας. Τότε η υπόθεσή του δεν είχε προχωρήσει, αφού στο Λιμάνι υπήρχαν ενδοιασμοί για την κατάστασή του μετά από μια σειρά τραυματισμών. Τώρα όμως, έχοντας τσεκάρει και τον παίκτη από κοντά κατά την θητεία του στον ΠΑΟΚ (σ.σ. 17 συμμετοχές / 1 γκολ), εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του. Ολυμπιακός

Για την ακρίβεια, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δώσει το ΟΚ να προχωρήσει το θέμα, από τη στιγμή που η Τσέλσι τον έχει βάλει ξανά στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του ’22, σε ένα χρόνο, οπότε οι «ερυθρόλευκοι» στην παρούσα φάση αναζητούν την κατάλληλη φόρμουλα για να τον αποκτήσουν -πιθανότατα με κανονική μεταγραφή.

Ολυμπιακός: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι στον τρίτο προκριματικό του Champions League

Ο Ολυμπιακός έμαθε το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, εφόσον οι Πειραιώτες ξεπεράσουν το εμπόδιο της Νέφτσι Μπακού στον δεύτερο γύρο.

Ολυμπιακός

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, η οποία βρίσκεται στο γκρουπ των ισχυρών, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μούρα (Σλοβενία) – Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Ασφαλώς και πρόκειται για ομάδες, οι οποίες είναι πιο αδύναμες από τους Πρωταθλητές Ελλάδος, ωστόσο όλα αποδεικνύονται στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments