Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Μούρα ή Λουντογκόρετς στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League

Ολυμπιακός: Μούρα ή Λουντογκόρετς στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League
Ολυμπιακός: Οι Πρωταθλητές Ελλάδος έμαθαν το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος τους στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Ολυμπιακός έμαθε το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, εφόσον οι Πειραιώτες ξεπεράσουν το εμπόδιο της Νέφτσι Μπακού στον δεύτερο γύρο.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, η οποία βρίσκεται στο γκρουπ των ισχυρών, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μούρα (Σλοβενία) – Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ασφαλώς και πρόκειται για ομάδες, οι οποίες είναι πιο αδύναμες από τους Πρωταθλητές Ελλάδος, ωστόσο όλα αποδεικνύονται στον αγωνιστικό χώρο.

Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στις 3-4 Αυγούστου και 10-11 του ίδιου μήνα.

Σε ό,τι αφορά στην κλήρωση για τα play off της διοργάνωσης, αυτή θα γίνει στις 2 Αυγούστου. Οι πρώτοι αγώνες των play off έχουν προγραμματιστεί για τις 17-18 Αυγούστου και οι ρεβάνς στις 24/25 του ίδιου μήνα.

Ολυμπιακός: Η ευρωπαϊκή λίστα για τους αγώνες των προκριματικών

Τη λίστα με τους παίκτες για τα παιχνίδια με την Νέφτσι Μπακού στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League έδωσε στην UEFA ο Ολυμπιακός.

Σε αυτή δεν βρίσκονται οι Πορτογάλοι Πέπε και Τιάγκο Σίλβα, όπως επίσης ο Παπέ Αμπού Σισέ, αλλά και οι Ντρέγκερ, Αλγκασίμ Μπα, Αποστολόπουλος και Καλογερόπουλος. Αντίθετα, κανονικά δηλώθηκε για τα παιχνίδια με τους Αζέρους ο νεοαποκτηθείς Τσέχος τερματοφύλακας, Τόμας Βατσλίκ. Εκτός έμεινε και ο τραυματίας Κώστας Φορτούνης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι μπορούν να κάνουν έως δύο αλλαγές μέχρι και 24 ώρες πριν την έναρξη του πρώτου παιχνιδιού με την Νέφτσι Μπακού, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 21 Ιουλίου. Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο ματς θα γίνει στο Καραϊσκάκη, ενώ μία εβδομάδα (28/7) μετά θα πραγματοποιηθεί ο επαναληπτικός στο Μπακού.

Αναλυτικά:

Λίστα Α: Ανδρούτσος, Ουσεϊνού Μπα, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Τσούμιτς, Ελ Αραμπί, Κρίστινσον, Κούντε, Λαλά, Μάρκοβιτς, Μασούρας, Χασάν, Εμβιλά, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βρουσάι και Βαλμπουενά

Λίστα Β: Καραργύρης, Κασέμι, Κίτσος, Λιάτσος, Νικόλης, Ντόι, Σαπουντζής, Σουρλής και Σταμούλης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments