Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Η αντίπαλος στον προκριματικό του Champions League

Ολυμπιακός: Η αντίπαλος στον προκριματικό του Champions League
Ολυμπιακός: Την αντίπαλο τους στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League έμαθαν οι ερυθρόλευκοι.

Ο Ολυμπιακός έμαθε την αντίπαλο του στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Να θυμίσουμε ότι οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν επίσημα την απόκτηση του Τόμας Βατσλίκ, ολοκληρώνοντας ακόμη μια σπουδαία προσθήκη το φετινό καλοκαίρι. Οι ερυθρόλευκοι μετά τους Τικίνιο και Κουντέ προσέθεσαν ακόμη έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, με τον Τσέχο να είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Ζοσέ Σα που συμφώνησε με τη Γουλβς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Νέφτσι Μπακού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Οι Αζέροι επικράτησαν της Ντιναμό Τιφλίδας με 2-1 και με δύο νίκες σφράγισαν το εισιτήριο τους για την επόμενη φάση.

Πότε είναι το πρώτο παιχνίδι

Οι Γεωργιανοί προηγήθηκαν στο 51′ με τον Ράντιν, φέρνοντας ξανά “ισορροπία” στο συνολικό σκορ (έχει καταργηθεί πλέον ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ), όμως οι Αζέροι μέσα σε ένα δεκάλεπτο “γύρισαν” το ματς με τα τέρματα των Μακμούντοφ (58′) και Αλασκάροφ (68′), παίρνοντας το “εισιτήριο” για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League

Το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21 Ιουλίου στο “Γ. Καραϊσκάκης” και η ρεβάνς στις 28 Ιουλίου στην “Balcell Arena” του Αζερμπαϊτζάν.

Το ματς Νεφτσί Μπακού

Η Νέφτσι είχε κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο δεύτερο προκριματικό του Champions League από την Τιφλίδα. Είχε κερδίσει (1-2) στις 7 Ιουλίου την πρωτεύουσα της Γεωργίας την Ντιναμό και… τελείωσε τη δουλειά στο Μπακού.

Με το ίδιο σκορ μάλιστα. Κι όμως οι Γεωργιανοί άνοιξαν το σκορ στο Μπακού. Σε μια απίστευτη φάση, στην οποία η μπάλα βρήκε δύο φορές στο δοκάρι, τελικά αυτή κατέληξε στα δίχτυα. Αφού η άμυνα της Νέφτσι δεν μπόρεσε ν’ απομακρύνει, ο Μίλαν Ράντιν στο 51ο λεπτό άνοιξε το σκορ στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν.

Η απάντηση της Νέφτσι δεν άργησε να έρθει. Ο γκολκίπερ της Ντιναμό, Κβασχάτζε άνοιξε το κοντρόλ, έχασε την μπάλα και υπέπεσε σε πέναλτι. Ο Έμιν Μαχμούντοβ στο 57ο λεπτό ευστόχησε και ισοφάρισε σε 1-1. Ο Ναμίτς Αλασγκάροβ μετά την Τιφλίδα, σκόραρε και στο Μπακού. Πανέμορφο γκολ, ωραίο παίξιμο με την πλάτη και εκπληκτικό τελείωμα. Έτσι διαμόρφωσε το τελικό σκορ της νίκης (2-1) της Νέφτσι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments