Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Φεύγει από την Ολλανδία ο Ουάρντα

ΠΑΟΚ: Φεύγει από την Ολλανδία ο Ουάρντα
ΠΑΟΚ: Ο Αιγύπτιος αποχώρησε από την αποστολή του ΠΑΟΚ.

Ο κύκλος της παρουσίας του Αμρ Ουάρντα στην Ολλανδία κλείνει με συνοπτικές διαδικασίες, καθώς ο Αιγύπτιος δεν βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο και όπως προκύπτει από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ζήτησε άδεια προκειμένου να ταξιδεύσει στο Κάιρο.

Αυτό τουλάχιστον ανέφερε στους Θεσσαλονικείς, επικαλούμενος ένα προσωπικό ζήτημα. Οι ασπρόμαυροι του επέτρεψαν να φύγει και όλα δείχνουν πως η παρουσία του Αιγύπτιου στην Ολλανδία ολοκληρώνεται πρόωρα.

ΠΑΟΚ: Είχε προηγηθεί η «κόντρα» με τον Λουτσέσκου

Πάντως η αποχώρηση του Αμρ Ουάρντα από την προετοιμασία στην Ολλανδία, έρχεται μετά και από το επειδόδιο που σημειώθηκε μεταξύ του ίδιου και του Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΠΑΟΚ

Ο Λουτσέσκου φημίζεται για την πειθαρχία του και τους απαράβατους κανόνες που βάζει στους ποδοσφαιριστές του. Κανόνες που θέλει να τηρούνται στο ακέραιο για τη σωστή λειτουργεία της ομάδας. Κάτι που όπως φαίνεται δεν σεβάστηκε ο Ουάρντα.

Ο 27χρονος άσος φέρεται να μην πειθαρχούσε σε αυτά που ζητούσε ο Λουτσέσκου με αποτέλεσμα ο προπονητής του ΠΑΟΚ να τον βγάλει εκτός για το υπόλοιπο του προγράμματος. Ο Ουάρντα όμως εκνευρίστηκε και βγαίνοντας κλώτσησε μία μπάλα με τον Χρήστο Καρυπίδη να σπεύδει πάνω του για να τον ηρεμήσει.

Λίγα λόγια για τον Ουάρντα

Ο Αμρ Ουάρντα ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στη Σπόρτινγκ Αλεξάνδρειας και το 2011 εντάχθηκε στα τμήματα υποδομών της Αλ Αχλί του Καΐρου.Μέλος της ομάδας νέων (Κ-23), επιλέχθηκε για την ανδρική στις 16 Ιουνίου 2014 ως αλλαγή κατά την τελευταία αναμέτρηση πριν τα πλέι οφ της περιόδου, γεγονός που του επέτρεψε να συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των πρωταθλητών Αιγύπτου 2013-14. Ωστόσο, αυτή υπήρξε και η μοναδική του εμφάνιση στη διοργάνωση για την Αλ Αχλί, καθώς τον Ιανουάριο του 2015 παραχωρήθηκε με δανεισμό στην Αλ Ιτιχάντ Αλεξάνδρειας (16 αγώνες Α΄ κατηγορίας, 1 τέρμα), ενώ το ερχόμενο καλοκαίρι με ελεύθερη μεταγραφή στον Παναιτωλικό. ΠΑΟΚ

Οι εμφανίσεις του στην Ελλάδα προκάλεσαν το ενδιαφέρον συλλόγων της ιταλικής Σέριε Α. Τελικά και κατόπιν 39 αγώνων πρωταθλήματος (9 γκολ και 2 ασίστ) σε θητεία ενάμιση χρόνου στον Παναιτωλικό, αποκτήθηκε για τα επόμενα τρεισήμισι χρόνια από τον ΠΑΟΚ, με μεταγραφικό κόστος της τάξης των 350 χιλιάδων ευρώ και αμοιβή πρώτου έτους 250 χιλιάδες περίπου. Ο Ουάρντα έγινε ο 8ος Αιγύπτιος στην ιστορία της ομάδας,συνεχίζοντας μία ξεχωριστή –για τα ελληνικά δεδομένα– «παράδοση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments