Ελλάδα

Φολέγανδρος: Το σημείο όπου είχε κατασκηνώσει η Γαρυφαλλιά

Φολέγανδρος: Το σημείο όπου είχε κατασκηνώσει η Γαρυφαλλιά
Φολέγανδρος: Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από ακόμη μία περίπτωση δολοφονίας κοπέλας από το σύντροφό της.

Η Φολέγανδρος έγινε χώρος ενός ακόμη εγκλήματος με θύμα μία νεαρή γυναίκα, την 26χρονη Γαρυφαλλιά. Η τελευταία πράξη του δράματος θα παιχτεί σήμερα το απόγευμα, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής στον τόπο γέννησής της, το Βέλο Κορινθίας.

Φολέγανδρος: Το σημείο όπου είχε κατασκηνώσει η άτυχη κοπέλα – Τι αναφέρει μαρτυρία

Στην τοποθεσία Άγιος Νικόλαος, κοντά στην παραλία Αγκάλη, είχαν στήσει τη σκηνή τους ο 30χρονος κατ’ ομολογίαν δολοφόνος και η Γαρυφαλλιά. Στη σκηνή έχουν απομείνει ένα σακίδιό του, φακοί επαφής και τσιμπιδάκια της 26χρονης και σλίπινγκ μπαγκ.

Η κ. Κατερίνα, ιδιοκτήτρια κοντινού εστιατορίου, που μίλησε στον ΣΚΑΪ, περιγράφει τον 30χρονο ως απόμακρο σε αντίθεση με την κοπέλα. «Είχαν φτάσει το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ήταν κουρασμένοι, μετά ήρθε αυτός και πήρε νερό βιαστικά, δεν δέχθηκε τη βοήθειά μας για να στήσει σκηνή. Ήταν ιδιαίτερα απόμακρος, όχι πολλές εμφανίσεις… Ήταν σαν να είχε πάει αλλού, όχι σε νησί για διακοπές».

 

Η κ. Κατερίνα επισήμανε ότι «ερχόντουσαν το πρωί, η Γαρυφαλλιά ήθελε να κάτσει μαζί μας ήταν χαρούμενη, της άρεσε πολύ, αλλά έρχονταν μόνο για καφέ και δεν τους ξαναβλέπαμε. Η Γαρυφαλλιά μού έλεγε ‘θα κάτσω, θα κάτσω’ τελικά δεν κάθισε ποτέ… Της είπα ρε Γαρυφαλλίτσα γιατί δεν κάθεσαι να σε δούμε; ‘θέλει να γυρίσουμε όλο το βουνό να περπατήσουμε, άλλα του είπα ότι είναι η τελευταία διαδρομή που θα κάνουμε, θα κάτσουμε εδώ να δούμε τα παιδία’, και δεν ξανάρθε ποτέ».

«Είδα ότι είχε μόνο τα ρούχα του αυτός στη σκηνή δεν υπήρχαν δικά της προφανώς, πρέπει να τα είχε πάρει όλα η κοπέλα τα δικά της. Μόνο ένα τσαντάκι με καλλυντικά είχε. Δεν μπορείς να κάνεις κάμπινγκ με καλλυντικά» πρόσθεσε η γυναίκα στον Παναγιώτη Σπυρόπουλο.

Φολέγανδρος: Η Γαρυφαλλιά πίστευε πως παρακολουθούσε το κινητό της

Αποκαλύψεις για τη σχέση της 26χρονης Γαρυφαλλιάς με τον 30χρονο καθ’ ομολογία δολοφόνο της, φαίνεται πως έχει η μητέρα της άτυχης κοπέλας, όπως αποκάλυψε μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα Mega ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει την υποστήριξη της κατηγορίας για λογαριασμό της οικογένειας της 26χρονης. Φολέγανδρος

«Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς επικοινώνησε μαζί μου για πρώτη φορά αφού συνήλθε από το πρώτο σοκ χτες το απόγευμα, και μου είπε ότι θέλει να συναντηθούμε. Και της είπα ότι μπορώ το απόγευμα, και είπαμε να βρεθούμε σήμερα πριν ή μετά την κηδεία. Η ίδια μου είπε ότι η 26χρονη είχε την εντύπωση ότι την παρακολουθούσε ο δράστης. Αυτό το συμπέρασμα είχε βγάλει η μητέρα από την κόρη της, από συζήτηση που είχαν, στην οποία η 26χρονη αναρωτιόταν αν κάποιος μπορεί να ελέγχει τα μηνύματά της», είπε ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με όσα ειπώθηκαν στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη μητέρα της άτυχης κοπέλας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments