Τεχνολογία

Windows 10: Η Microsoft θα τα υποστηρίξει μέχρι το 2025

Windows 10: Η Microsoft θα τα υποστηρίξει μέχρι το 2025
Windows 10: Η Microsoft θα υποστηρίξει τα Windows 10 τουλάχιστον μέχρι το 2025, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει επέκταση της υποστήριξης.

Λίγο μετά την ανακοίνωση των Windows 11, πολλά media σε πολλές χώρες του κόσμου, έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου, ότι το νέο λογισμικό θα αφήσει εκατομμύρια PCs πίσω του. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν θα πρέπει να πανικοβάλει τους χρήστε, καθώς θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν κανονικά το PC τους με Windows 10 για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια.

Windows 10: Πότε λήγει η υποστήριξή τους

Η Microsoft έχει ανακοινώσει ότι η ημερομηνία κατά την οποία θα σταματήσει η υποστήριξη των Windows 10, είναι η 14η Οκτωβρίου 2025. Μετά από αυτήν την ημερομηνία, τα Windows 10 δεν θα λαμβάνουν πλέον νέες ενημερώσεις ασφαλείας από την Microsoft και τα Windows 10 θα θεωρηθούν νεκρά. Windows 10

Την ίδια στιγμή, τα Windows 11, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, θα τρέχουν σε CPUs από τα τέλη του 2017. Και αυτό, έκανε πολλά μέσα ενημέρωσης, να προκαταβάλλουν ότι η Microsoft θα καταστήσει άχρηστο, καλό hardware, δημιουργώντας ένα ατέλειωτο e waste, αναφέρει το wifinews.

Ωστόσο, ένα PC από το τέλος του 2017, θα γίνει 8 χρονών όταν η Microsoft σταματήσει την υποστήριξη των Windows 10 το 2025. Έχεις άπλετο χρόνο για την αναβάθμιση του υλικού, εξάλλου τέσσερα χρόνια είναι μεγάλο χρονικό διάστημα στον τεχνολογικό κόσμο.

Ποιες θα μπορούσαν να είναι οι εναλλακτικές λύσεις

Αν θέλετε να μείνετε με το τρέχον hardware και μετά το 2025, το οποίο ίσως να μην μπορεί να τρέξει Windows 11 (και υπάρχουν πολλοί που θα το κάνουν), υπάρχουν κάποιες επιλογές.

Πρώτον απλά μπορείτε να συνεχίσετε τη χρήση τους και μετά από αυτό το χρονικό αυτό διάστημα. Δεν θα σταματήσουν να δουλεύουν, αλλά δεν θα λαμβάνουν ενημερώσεις. Εξάλλου, η αλήθεια είναι ότι μάλλον η Microsoft θα επεκτείνει την υποστήριξή τους, ακόμη περισσότερο, όπως έκανε και με τα Windows XP και Windows 7. Τέλος, όλο και κάποιος τρόπος θα βρεθεί, που θα επιτρέψει την εγκατάσταση των Windows 11 σε υλικό που δεν υποστηρίζεται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments