Ελλάδα

Φολέγανδρος 30χρονος: Τον γιούχαραν έξω από το Πρωτοδικείο Νάξου

Φολέγανδρος 30χρονος: Τον γιούχαραν έξω από το Πρωτοδικείο Νάξου
Φολέγανδρος 30χρονος: Γιούχαραν έξω από το Πρωτοδικείο Νάξου τον 30χρονο δολοφόνο της Γαρυφαλλιάς.

Με σκυφτό το κεφάλι όπως και την πρώτη φορά της προσαγωγής του στον Εισαγγελέα ήταν και σήμερα ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο. Ο 30χρονος που οδηγήθηκε στις 10:00 το πρωί στον Ανακριτή στο Πρωτοδικείο της Νάξου, ζήτησε και πήρε νέα 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί. Μαζί του αυτή τη φορά ήταν και ο δικηγόρος του Γιάννης Βλάχος. Φολέγανδρος 30χρονος

Προκλητικός ο 30χρονος

Ο 30χρονος την ώρα που έμπαινε στο περιπολικό όχημα της αστυνομίας για να μεταφερθεί και πάλι στο κρατητήριο, το μόνο που είπε είναι «Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς». Στο σημείο υπήρχαν και πολίτες που γιούχαραν τον 30χρονο φωνάζοντάς του «Ντροπή».

Από την πλευρά του ο συνήγορος του 30χρονου τόνισε ότι έχει ρητή εντολή από την οικογένεια του 30χρονου να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

Σημείωσε ότι στο νησί βρίσκονται και οι γονείς του καθ’ ομολογίαν δράστη, οι οποίοι είναι συντετριμμένοι και ποτέ δεν περίμεναν το παιδί τους να φτάσει σε αυτή την πράξη. Όπως όλα δείχνουν ο κ. Βλάχος θα επικαλεστεί ψυχολογικά προβλήματα τα οποία οδήγησαν σε αυτή την πράξη τον 30χρονο. Ωστόσο δε θέλησε να απαντήσει στο ερώτημα για το εάν θα ζητήσει ψυχιατρική γνωμάτευση.

Φολέγανδρος: Η κηδεία της νεαρής γυναίκας που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο θα γίνει στον τόπο καταγωγής της, το Βέλο Κορινθίας.

Σήμερα (19/7), το απόγευμα, και ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, η 26χρονη Γαρυφαλλιά θα οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία. Η νεκρώσιμος ακολουθία της νεαρής γυναίκας που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο από τον 30χρονο σύντροφό της, θα γίνει στον τόπο καταγωγής της, το Βέλο Κορινθίας.

Η νέα γυναικοκτονία έχει αφήσει έκπληκτο όλο το πανελλήνιο και έχει σοκάρει την κοινή γνώμη. Μπορεί να μην είναι ένα νέο φαινόμενο της εποχής, αλλά το τελευταίο διάστημα οι δολοφονίες με θύματα γυναίκες από τους συντρόφους τους είναι αρκετές και συνεχόμενες. «Η μητέρα της μου είπε ότι η 26χρονη πίστευε ότι την παρακολουθούσε ο δράστης», επανέλαβε το πρωί της Δευτέρας (19.07.2021) μιλώντας στο MEGA ο Αλέξης Κούγιας, που τόνισε πως έρχονται νέες αποκαλύψεις.

«Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς επικοινώνησε μαζί μου για πρώτη φορά αφού συνήλθε από το πρώτο σοκ χτες το απόγευμα, και μου είπε ότι θέλει να συναντηθούμε. Και της είπα ότι μπορώ το απόγευμα, και είπαμε να βρεθούμε σήμερα πριν ή μετά την κηδεία. Η ίδια μου είπε ότι η 26χρονη είχε την εντύπωση ότι την παρακολουθούσε ο δράστης. Αυτό το συμπέρασμα είχε βγάλει η μητέρα από την κόρη της, από συζήτηση που είχαν, στην οποία η 26χρονη αναρωτιόταν αν κάποιος μπορεί να ελέγχει τα μηνύματά της», είπε ο γνωστός ποινικολόγος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments